TIRlattık!

Karayoluna düşen elektrik teli sürücülere zor anlar yaşattı. Canını hiçe sayan bir kişinin bulduğu uzun sırıkla yolu açma çabası herkesi şaşırttı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2017 Güncelleme 10 Temmuz 2017, 00:51
TIRlattık!

İÇİNDEKİLER

Bingöl-Erzurum karayolununa düşen elektrik teli sürücüleri değişik çözümler üretmeye itti. Yola düşen kabloda elektrik akımı olduğundan korkup araçları ile tel üzerinden geçmek istemeyenler uzun süre ne yapacağını bilemedi. Ancak bir kişi bulduğu uzun sırıkla yerdeki kabloyu kaldırarak araçların altından geçişini sağladı.

METRELERCE KALDIRDI
Elektrik kablosu, karayolunun Bingöl'ün Karlıova ilçesine 1 kilometre uzaklıktaki Kızılçubuk Köyü'nde yola düştü. Karayolunda seyahat eden sürücüler, kablonun kaldırılması için Fırat Elektrik Dağıtım Şirketi'ne haber verdi. Ekiplerin gecikmesi üzerine orada bulunan bir kişi, sırıkla yolu açmaya çalıştı. Canını hiçe sayarak elindeki sırıkla elektrik telini metrelerce yükseğe kaldıran TIR ve kamyonların yolunu açan kişinin cesareti hem alkış hem de tepki topladı.

'DELİ CESARETİ VAR'
Bazı vatandaşlar, "Vallahi deli cesareti var adamda" derken, bazısı da, "Sırıkla teli kaldırmasaydı, kimse yardımımıza koşmayacaktı" diye yorum yaptı. Kendi aracının da kablonun altından geçmesiyle yoluna devam eden cesur gencin ardından 2 saat sonra ekipler geldi.