'CAN'uela

Can Dündar, vatana ihanetten yargılandı. Hakkında yakalama kararı çıktı. Ancak o Almanya’ya kaçtı! Almanlar’ın pasaportunu kaptı! Şimdi de Sosyal Demokrat Parti’nin onur konuğu olarak kongreye çağrıldı! SPD Genel Başkan Yardımcısı Manuela Schwesig ise kendisini selamlayıp kürsüye çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2017 Güncelleme 27 Haziran 2017, 01:45
’CAN’uela

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet gazetesinin başına geçti. İlkeleri değiştirdi! Terör örgütü FETÖ ve PKK için hizmet verdi. Adeta onların yayın organı kesildi. Fetullahçı hainlerin firari savcıları ile röportaj yapıp servis etti. Ardından MİT tırları kumpasını manşetten verip teröristbaşı Gülen ile çetesinin kanatları altına girdi. Hakkında yakalama kararı çıkarılınca Almanya firar etti. Ve firari gazeteci Can Dündar iyice Almanlar'ın kankası haline geldi. Alman pasaportunu kapan Can Dündar, kapı kapı dolaşıp ülkesini şikayet etti. Son durağı ise Alman Sosyal Demokrat Parti'nin (SPD) kongresiydi.

SELAM ÇAKTI...
SPD'nin Dortmund'daki olağanüstü genel kuruluna onur konukları olarak partinin eski Genel Başkanı ve eski Başbakan Gerhard Schröder, eski Genel Başkan Franz Müntefering ile Cumhuriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar da davet edildi. Schröder, Müntefering ve Dündar en ön sırada yan yana oturarak genel kurulu izledi. SPD Genel Başkanı Martin Schulz, Schröder ve Münterfering ile birlikte Dündar'ı da selamlamak için yanlarına kadar gitti. Kongrenin açılış konuşmasını yapan SPD Genel Başkan Yardımcısı Manuela Schwesig de Dündar'ı kürsüde adını anarak kendisine selam verdi.


Manuela Schwesig

HDP-CHP VE SPD
SPD Genel Başkanı ve başbakan adayı Martin Schulz ise konuşma yapmak için kürsüye geçti. Önce kongrenin 'onur konuklarından' olan firari Can Dündar'a selam verdi. CHP ve HDP ile kardeş parti olduklarını söyledi. dayanışma içinde olduklarını vurguladı. Schulz, "Binlerce muhalifin saldırıya uğraması ve hapse atılması bir skandaldır. Çok sayıda gazetecinin hapse atılması bir skandaldır" dedi. Firari Can Dündar ise sahibi olduğu internet sitesi üzerinden Türkiye'ye hakaretler etti.