Soygun krizi!

Maskeli 4 kişi kuyumcu soymaya kalkıştı. Olayda silahlar konuştu. İki kişi yaralandı, büyük korku yaşayan bir esnaf ise kalp krizi geçirerek öldü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2017 Güncelleme 19 Mart 2017, 00:00
Soygun krizi!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Ataşehir, dün sabah kanlı bir soygun girişimine sahne oldu. Olay Yeniçamlıca mahallesi Dursunbey Caddesi'ndeki bir kuyumcuda meydana geldi. Maskeli ve pompalı tüfekli 4 kişi, kuyumcuya silahı doğrultarak altınları istedi. Kuyumcu ve içeridekiler soygunculara silahla karşılık verdi. Bunun üzerine soyguncular kaçmaya başladı. Zanlılaır kaçarken etrafa ateş açmaya başladı. Çıkan çatışmada kuyumcunun kardeşi Emrah Yakıcı ile o sırada yoldan geçen Hamit Yıldız yaralandı. Olaylara şahit olan esnaf Adil Bozdemir ise kalp krizi geçirdi. Soyguncular geldikleri araçla kayıplara karışırken, yaralılara ilk müdahale yakında bulunan tıp merkezinde yapıldı. Ardından yaralılar ambulansla çevre hastanelere sevk edildi. Kuyumcunun hemen bitişiğindeki işyerinin sahibi Adil Bozdemir hastanede hayatını kaybetti.

SİLAHI GÖRÜNCE...
Olay yerinde yapılan incelemelerde 39 adet boş kovan ele geçirilirken güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri, maskeli soyguncuların aracını tespit etti. Polis, soyguncuların kullandığı minibüsü bir sokakta terk edilmiş halde buldu. Olayı anlatan kuyumcu, "İçerideydik dört kişi geldi. Silah doğrulttular, tüfek vardı. Ben silahın üzerine atladım. Yaralılardan biri kardeşim" dedi.