Cenneti buldu

Cennet Aksoy 22 yaşında 154 kiloya ulaştı. Zayıflamaya karar veren genç kız, 20 ayda tam 74 kilo verip 80'e düşmeyi başardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2015 Güncelleme 25 Ekim 2015, 00:00
Cenneti buldu

İÇİNDEKİLER

Kiloları başına dert oldu! İnanılması güç bir değişim yaşayarak büyük bir başarıya imza attı! Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki Dalyan Mahallesi'nde yaşayan Cennet Aksoy (22), aşırı kiloları nedeniyle sağlık sorunları yaşamaya başladı. Durumunun kötüleştiğini anlayan genç kız, zayıflamaya karar verdi. Sıkı bir diyete girdi. Hayatından şekerli ve hamurlu gıdaları çıkarttı.

'KUŞ GİBİ SEKEBİLİYORUM'
20 ayın ardından tam 74 kilo birden vererek 154 kilodan 80 kiloya düştü. Fazla kiloları yüzünden yürümekte zorlandığını, çevresindekilerin de kendisine acıyan gözlerle baktığını belirten Aksoy, şunları anlattı: "Birşey yiyip içtiğim zaman göze batıyordum. Diyet yapmaya karar verdim. Öğünlerini hiç geçirmedim. Çok su içtim. Ekmeği, hamur işini, abur cubur ve şekerli içecekleri bıraktım. Tek düşüncem sağlığımdı. Mükemmel bir sonuç alacağımı tahmin etmiyordum. Güzelliğim ortaya çıktı. Çok mutluyum. Artık çok daha rahat hareket ediyorum. Kuş gibi sekebiliyorum."