Çapkına 100 binlik dava

Eşini dedektif gibi takip eden koca, eşinin müdürüyle ilişkisini belgeledi. Aldatılan adam eşinin sevgilisinden 100 bin lira manevi tazminat istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2013 Güncelleme 23 Aralık 2013, 00:00
Çapkına 100 binlik dava

İÇİNDEKİLER

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dava açan M.D.'nin dilekçesine göre M.D. ile S.D. 2009 yılında evlendi. 2011 yılına kadar mutlu bir şekilde yaşayan çiftin evliliği çocuklarının dünyaya gelmesiyle aniden değişti. 'Kilo aldım, formum bozuldu' diye yakınan S.D. birkaç ay süt verdiği bebeğine süt vermeyi kesti. Ardından göğüs estetiği yaptırdı. Bir tütün firmasında çalışan S.D., 7 ay önce kocası M.D.'ye "Artık seni sevmiyorum" deyip acilen boşanmak istediğini söyledi. Evliliğini kurtarmaya çalışan M.D. ise ilişkileri düzelir umuduyla bekledi. S.D., Haziran ayı başında M.D.'ye iş seyahati için Samsun'a gitmesi gerektiğini belirterek evden çıktı. Eşine telefonla bir türlü ulaşamayan M.D., havayolu şirketinin internet sitesinden o gün Samsun'a uçak olmadığını öğrenince şoke oldu.

DEDEKTİF GİBİ TAKİP ETTİ
İki hafta sonra bu kez iş seyahati için İzmir'e gideceğini ve 3 gün otelde kalacağını söyleyerek evden ayrılan eşinin kendisini aldattığından şüphelenen M.D., karısını bir dedeftif gibi izlemeye başladı. Kocasının kendisini takip ettiğinden habersiz olan S.D., çalıştığı işyerinde müdür olan sevgilisi F.Y.'yle bir restoranda buluştu. M.D. karısının sevgilisiyle olan samimi pozlarını görüntüledi. Ertesi gün S.D. bir taksiyle Sarıyer'de bir otele gitti. Dışarda bekleyen M.D., karısını gece ilerleyen saatlerde sevgilisiyle dışarıya çıkarken görüntüledi. M.D., boşanma davası açıp, elindeki görüntüleri mahkemeye delil olarak sundu. Dava sonuçlanıncaya kadar bebeğin velayeti babaya verildi. M.D., eşinin sevgilisi F.Y.'ye de 100 bin TL tazminat davası açtı.

Ali OKTAY