Mahalle kavgası

Medya mahallesinde kavga çıktı! Ayşe Arman, kendisini 'teşhircilikle' suçlayan Özdemir'e 'Utan' dedi. Cevap ise gecikmedi: Soyunmaya devam Ayşe...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2012 Güncelleme 08 Haziran 2012, 02:30
Mahalle kavgası

İÇİNDEKİLER

Kürtaj tartışması, yön değiştirdi! Yazar Ayşe Arman, önceki gün "Benim bedenim, benim kararım" kampanyasını başlatan "Bianet"çilerle yaptığı röportajı, "kendi fotoğrafıyla" renklendirdi! Radikal yazarı Cüneyt Özdemir ise Twitter'da Arman'ı "teşhircilikle" suçlayıp, "'Bedenim benimdir' bahanesi ile her fırsatta soyunup, bizlere teşhir etmelere doyamıyorsan, o beden senin olmuyor artık..." diye yazdı. Arman ise sessizliğini dünkü köşesinde bozdu.

'ÖZDEMİR' E KOSKOCA BİR YUH'
Arman, "Nasıl soyunduğumu merak edenlere!" başlıklı yazıyla Özdemir'i "kötü niyetli" olmakla eleştirdi. Kürtaj için çektirdiği fotoğrafta çıplak olmadığını, "o fotoğrafın" tamamını göstererek ispat eden Arman, meslektaşına, "Özdemir'e koskoca bir yuh! Utan Cüneyt. Kendinden ve çiğliğinden utan!" dedi. Özdemir'in yanıtı ise gecikmedi. Özdemir sahibi olduğu "Dipnot.tv" sitesinden Arman'a bombardımana devam etti. Özdemir, "Kürtajın yasaklanmasına karşıyım, bunun Arman tarafından sömürülmesine daha çok karşıyım. Sevişmeye, soyunmaya devam Ayşe!" dedi.

TAM 46 BİN ÇIPLAK SONUÇ'
Cüneyt Özdemir, Google'da "Ayşe Arman soyundu" diye yazınca 46 bin sonuç geliyor" dedi. Arman ise bu söze cevap vermedi. Öte yandan, Arman'a farklı doğum günü hediyesi vermek isteyen arkadaşları, "Ayşe Arman" ibareli marka başvurusunda bulundu.

TEPKİ YAĞMURU
Ece Vahapoğlu:
Kadın bedeni delisi olup, kadına saygısızlık ikiyüzlülük değil mi? Cüneyt'in başarılı kadın meslektaşlarıyla bir problemi var.

Pınar Türenç: Cüneyt Özdemir'in yorumunu yanlış buluyorum. Ayşe teşhircilik için değil, dikkat çekmek için farklı enstrümanları kullanıyor.

Perihan Maden: Teşhir kültürü tavan yaptı. Lüks için kendini daha fazla teşhir etmen gerekiyor. Mesela Ayşe Arman. Yalanlarla yaşıyor.

Oya Germen: Ayşe Arman, inandığı fikirleri savunuyor. Onu rencide etmek hoş değil. Bu nedenle Özdemir'in yaklaşımını sevmedim.

Tuğba Özay: Ayşe Arman, kürtaj konusuna dikkat çekmek istemiş. Sonuç olarak çekmiş de. Ayşe'nin üslubu farklıdır. Bu şekilde yazıları daha dikkat çekiyor. Cüneyt Özdemir, kürtaja dikkat çekmek istiyorsa, o da bedenine yazı yazdırsın.


MEVLÜT YÜKSEL