Taraftar istedi Muslera geldi

Roma'ya giden Ali Gürsoy, takas konusunda İtayan kulübü ile anlaştı. Bülent Tulun da Brezilya'da Fernando Muslera'nın menajerine imza attırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2011 Güncelleme 02 Temmuz 2011, 09:55
Taraftar istedi Muslera geldi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da kaleci düğümü en sonunda çözüldü... Sarı-Kırmızılı yönetim Lazio'lu Fernando Muslera'nın transferinde mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz günlerde Internacional'de forma giyen Lauro ile anlaşan fakat taraftarlardan gelen büyük tepki nedeniyle geri adım atan yönetim, Uruguaylı Muslera ile her konuda anlaşmaya vardı.

2 MİLYON EURO DAHA VERİLECEK
Lazio'nun fiyat düşürmesi sonrası dün öğlen saatlerinde Roma'ya giden yönetici Ali Gürsoy, İtalyan kulübüyle el sıkıştı. Yapılan anlaşmaya göre Lazio'ya Lorik Cana ve 2 milyon Euro verileceği öğrenildi. Arnavut yıldızın bugün takımla Avusturya kampına katılacağı, resmi imzaların atılmasının ardından
İtalya'nın yolunu tutacağı belirtildi.

FAKSLA 4 YILLIK İMZA ATACAK

Ali Gürsoy'un Lazio'yu ikna etmesinin ardından transfere son noktayı Tugay Kerimoğlu ile birlikte Brezilya'da bulunan Bülent Tulun koydu. Tulun, Muslera'nın menajeriyle sözleşmeyi imzaladı. Uruguay Milli Takımı ile Copa America'da bulunan genç kalecinin faks yoluyla 4 yıllık imza atması bekleniyor.

BU AYIN SONUNDA GELECEK!
Muslera'da tek sorun ise neredeyse hazırlık kampının tamamını kaçıracak olması. Copa America'da bulunan Uruguaylı kalecinin İstanbul'a gelmesi bu ayın sonunu bulacak. Böylece takıma adaptasyon süresi uzayacak.