KİPTAŞ Silivri Kura sonuçları açıklandı mı? KİPTAŞ kura sonuçları nasıl sorgulanır?

KİPTAŞ Silivri kura sonuçları için geri sayım başladı. Vatandaşların en çok arattığı haberlerin başında gelen KİPTAŞ Kura sonuçları 28 Nisan 14.00’da başladı. Sultangazi Hamza Yerlikaya Spor Salonu’nda gerçekleşen kuranın sonuçları başvuruda bulunan binlerce kişinin merak ettiği konuların başında geliyor. Peki KİPTAŞ Kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar…

Giriş Tarihi 28 Nisan 2018, 21:05 Güncelleme 28 Nisan 2018, 21:13
KİPTAŞ Silivri Kura sonuçları açıklandı mı?  KİPTAŞ kura sonuçları  nasıl sorgulanır?

İÇİNDEKİLER

Binlerce vatandaşların merakla beklediği konuların başında KİPTAŞ Silivri kura sonuçları yer alıyor. Vatandaşlar KİPTAŞ kura sonuçlarının çekilmesinin ardından sonuçları merak içinde beklemeye başladı. Toplamda 1508 konutun satılacağı KİPTAŞ Silivri kura sonuçları çekilişi Sultangazi Hamza Yerlikaya Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ev almak isteyen vatandaşlar için biçilmiş kaftan konumunda olan KİPTAŞ evleri tam 1508 konut olarak kuraya sunuldu. Binlerce vatandaşlar kura çekilişinin canlı yayın linkini araştırıyor. KİPTAŞ kura sonuçları canlı olarak yayınlanmasa da detayları sitemizden takip edebilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki başkanlık binasında gerçekleştirilen Silivri Konutları 3. Etap projesinin tanıtım toplantısında konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, projenin 1508 konuttan oluşacağını söyledi.

120 AY SÜREYLE EV SAHİBİ OLABİLECEKLER
İsmet Yıldırım 2+1 evlerinin satışlarının 195 bin liradan satışa çıkarılıcağını belirtti. 36 ay vade imkanıyla satışa sunulan evlerin yüzde 20'sinin peşin ödenerek 120 ay gibi bir süreyle kredi öder gibi ev sahibi olabileceğini belirtti.

KİPTAŞ'ın bu projede yer almasının istediği kişilerden istediği şart ise ev sahibi olmamaları olduğunu belirten Yıldırım, ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, İstanbul'da ikamet etme ve 24 ay boyunca evlerini satamama şartı koyduklarını belirtti.

Projenin oldukça kapsamlı olduğuna değinen Yıldırım, birinci sınıf malzemelerinin konulduğunu belirterek çabalarının gerçek anlamda konut sahibi olmak isteyen vatandaşların hayallerini yerine getirmek olduğunu belirtti.

Yıldırım projeyi 24 ayda bitirmeye planladıklarını sözlerine ekledi. Orta ve alt gelir grubuna yönelik geliştirilen projede 92 metrekare 2 1 daireler 195 bin TL'den, 112 metrekare 3 1 daireler 215 bin TL'den satışa sunuluyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 20 peşinat, 120 aya kadar banka kredili taksit imkanı da sağlanıyor.

KİPTAŞ KURA SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!
Konuşması sürdüren Yıldırım, kimsenin bana ev çıkmadı diye üzülmemesi gerektiğini de belirten Yıldırım, yapılacak yeni projelerle birlikte toplamda bin 350 konut daha inşa edilip vatandaşların tekrardan kuraya katılmaya hak kazanabileceklerini belirtti…