Ev hanımlarına, işsizlere, emeklilere, öğrencilere ek gelir isteyenlere evden para kazandıracak iş fikirleri!

Eğer el işi ürünleri konusunda yeteneğiniz varsa yeteneğinizi gelir kapısına dönüştürebilirsiniz. Tasarlayacağınız, kolye, küpe ve bilekleri satarak para kazanabilirsiniz. Eğer takı tasarımı konusunda bilginiz yoksa YouTube üzerinde bulunan kursları izleyerek çeşitli şeyler öğrenebilir ve daha sonrasında tasarımlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2021, 08:32 Güncelleme 18 Nisan 2021, 09:44
Ev hanımlarına, işsizlere, emeklilere, öğrencilere ek gelir isteyenlere evden para kazandıracak iş fikirleri!

İÇİNDEKİLER

Koronavirüs salgını ile eve kapanılan şu dönemde vatandaşlar ev ekonomisine katkı sağlamak için yeni iş fikirleri arıyorlar. Bu yazımızda evde hangi işlerin yapılabileceğini, nasıl ek gelir sağlanabileceğini anlatacağız. İşte ev hanımlarına, işsizlere, emeklilere, öğrencilere ek gelir isteyenlere evden para kazandıracak karlı ve kolay iş fikirleri!

Makale Yazarak Para Kazanma

İnternette en çok tercih edilen para kazanma sektörlerinden bir tanesi makale yazarlığıdır. Haber siteleri, bloglar ve diğer sitelerin her gün sayısız makaleye ihtiyacı oluyor. İşe başladığınız ilk zamanlarda zorluklar takvim.com.tr yaşamanız oldukça doğal, ancak ilerleyen dönemlerde kendinizi hızlı bir şekilde geliştirebilirsiniz.

İnternet üzerinde birçok makale satış sitesi bulunmaktadır. Hazırladığınız makaleleri bu siteler üzerinden satışa çıkararak birisi tarafından alınmasını bekleyebilir veya yine internetteki çeşitli forumlara üye olarak direkt makale satışı yapabileceğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Evde Davetiye Katlama

Türkiye genelinde yaygın olarak yapılan işlerden bir tanesi evde davetiye katlama işidir. Özellikle gününün büyük bir bölümünü evde geçiren ev hanımları arasında oldukça popüler olan bir iştir. Çevrenizde bir matbaa varsa eğer ziyaret ederek sizler için uygun bir davetiye işi olup olmadığını sorabilir, yine internet üzerinden davetiye katlama işi veren firmalarla iletişime geçebilirsiniz.

Davetiye katlama işine ek olarak koronavirüs salgını döneminde kullanım oranı oldukça artan galoşlar için de firmalar katlama işi yaptırabiliyor. İnternet üzerindeki ilanları inceleyerek size uygun işlere başvuru yapabilirsiniz.