Salgın döneminde kuruyemiş yedik

Covid -19 salgını sürecinde evlerde daha çok vakit geçirilmesi, kuruyemiş tüketiminde artışa neden oldu. Geçen yılki satış oranlarına göre bu yıl özellikle yer fıstığı, ay çekirdeği ve fındık satışlarında artış yaşandı. Geçen yıl 425 milyon TL olan sektör cirosunun bu yılbaşında ise 475 milyon olması bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2020 Güncelleme 13 Aralık 2020, 07:01
Salgın döneminde kuruyemiş yedik

İÇİNDEKİLER

Covid -19 salgını sürecinde evlerde daha çok vakit geçirilmesi, kuruyemiş tüketiminde artışa neden oldu. Geçen yılki satış oranlarına göre bu yıl özellikle yer fıstığı, ay çekirdeği ve fındık satışlarında artış yaşandı. Geçen yıl 425 milyon TL olan sektör cirosunun bu yılbaşında ise 475 milyon olması bekleniyor.