4'te 1 fiyatına Türkiye reklamı yaptı

Şubat ayındaki İstanbul Fashion Week için 100 bin dolara gelen Hollywood yıldızı Meg Ryan kaprisleriyle çıldırtmıştı 20 bin euro alan Anna Kournikova ise büyük sempati topladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2010 Güncelleme 26 Ağustos 2010, 00:00
4’te 1 fiyatına Türkiye reklamı yaptı

İÇİNDEKİLER

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen İstanbul Fashion Week'e eski tenisçi, yeni modellerden Anna Kournikoa damgasını vurdu. Önceki gün Türkiye'ye gelen Kournikova, İstanbul Fashion Week'in açılış törenine katıldı. 20 bin euroya (38 bin TL) Türkiye'ye gelen Kournikova, Boğaz'ın ünlü gece mekanlarında da eğlendi. Sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olan Rus tenisçi geçtiğimiz Şubat'ta aynı organizasyon için Türkiye'ye gelen Hollywood yıldızı Meg Ryan'la da tam bir tezat oluşturdu.

'DAHA AZ KAPRİSLİ'
Organizasyona katılmak için 100 bin dolar (153 bin TL) alan Meg Ryan, açılışta olay çıkartmıştı. Ryan'ın 4'te 1 fiyatına ülkemize gelen Kournikova, dünya basınında da yer alarak Türkiye'nin tanıtımını yaptı. İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, iki yıldız arasındaki farkı TAKVİM'e anlatırken, Kournikova'nın çok sıcak kanlı ve cana yakın olduğunu belirterek, Meg Ryan'dan daha az kaprisli olduğunu ifade etti.

TEKSTİLDE KRİZ BİTTİ
İstanbul Fashion Week'in (IFW) açılışını yapan Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, İstanbul'u finans, bilişim ve kongre merkezinin yanı sıra moda merkezi yapmak istediklerini söyledi. Avrupa'ya yapılan ihracatın Haziran 2010'da, euro bazında yüzde 18.5 artığını ifade eden Çağlayan, "Tekstil sektöründe kriz öncesine dönüyoruz" şeklinde konuştu.