Herkes nüfusta "Babası Erol" diye yazılan kişiyi merak ediyor

Babasının Metin Akpınar olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu’na, destek mesajları yağdı. Nüfusta baba adı ‘Erol’ olan kişinin kimliği ile ilgili de ihbar yapıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2024 Güncelleme 22 Nisan 2024, 07:01
Herkes nüfusta Babası Erol diye yazılan kişiyi merak ediyor

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, açıklamalarıyla gündemi sarstı. DNA testiyle babasının Metin Akpınar olduğunu tespit ettiren Nebioğlu, ablası Dilara Gülatan'ın babasının da Uğur Dündar olduğu iddiasını ortaya attı. Ancak Dündar, Adli Tıp'ın verdiği DNA raporuyla bu iddiayı yalanladı.

Gülatan ve avukatı, rapora itiraz edeceklerini açıkladı. Tüm bu gelişmeler sürerken, Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından "Yıllardır aynı taktiklerle geliyorlar, annem de bir güzel bunlar ne yapıyor diye izliyor. Ve o kötü söz yazanlar var ya, kapak geliyor kapak, az kaldı kapak... Kapağa az kaldı. Tutuştular ya tutuştular. Duygu bizim kapımızı çalacak mı, bizden hesap soracak mı diye tutuştular" ifadesini kullandı. Bu paylaşımın ardından Nebioğlu'na destek ve ihbar mesajları yağdı. Anne Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının karşısına 'Erol' yazdırması, kafaları karıştırdı. Herkes "Kim bu Erol?" diye merak ederken, Nebioğlu kendisine gelen bir mesajı paylaştı.

Erol isimli şahısla ilgili ihbar mesajında "Kızım ... Sitesinde o tarihte lüks restoranı olan Balmumcu'da babasının evi Bebek'te deniz seviyesinde dairesi olan kişi Erol ... olabilirmiş. O tarihlerde Erol bekardı..." ifadeleri kullanıldı. Kafalar bir kez daha karıştı. Bu arada Nebioğlu'na gelen destek mesajları, okuyanları duygulandırdı:

- Çok büyük mücadele veriyorsun, seni kalben destekliyorum.
- Güçlü kadınların var senin' seni de bu cümleni de öperim...
- Her anını seninle birlikte yaşıyorum. Kuzum benim, annenin de içi parçalanıyordur.
- Canım kim ne söylerse söylesin, senin kalbinin güzelliği yeter.
- Sana iyi gelecek insanlar hep var olsun etrafında.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN