Kayserili Japon'dan dev başarı

Kayseri kökenli Japon vatandaşı Mustafa Kemal Erdoğan Shoshi, başarıdan başarıya koştu. Dünyanın en köklü motor üreticilerinden Japon devi Yanmar’ın CEO’su oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2024 Güncelleme 17 Nisan 2024, 07:01
Kayserili Japon’dan dev başarı

İÇİNDEKİLER

Türkiye ile Japonya arasında köprü olan Kayseri kökenli Japon vatandaşı Mustafa Kemal Erdoğan Shoshi, dünyanın en önemli tarım ekipmanları üreticilerinden biri Yanmar'ın Türkiye operasyonlarını yaptı. Yanmar Turkey'in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrıldı. Asırlık Japon şirketin merkezine atandı. Başarıdan başarıya koşan başarılı iş adamı, Yanmar Agribusiness Group'un Yönetim Kurulu Başkanlığı ve CEO'luğu görevinin yanı sıra Yanmar Holding'in de Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

'BU MİRASI GELİŞTİRECEĞİM'
Shoshi, "Bu yeni sorumluluk kariyerimde önemli bir adım ve önümde duran fırsatlar ve zorluklar beni heyecanlandırıyor. Yanmar Agribusiness, tarımsal inovasyonda tanınmış bir liderdir ve bu mirası geliştirmeye kararlıyım. Küresel tarım sektöründeki erişimimizi ve etkimizi genişletmeyi hedeflediğimiz için uluslararası iş genişlemesine odaklanmamız stratejiktir. Büyümeyi teşvik etmek, sürdürülebilirliği artırmak ve paydaşlarımıza değer katmak için yetenekli ekibimizle yakın çalışmayı dört gözle bekliyorum. Birlikte bu yolculuğa çıkarken desteğiniz için teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN