Rosier’ye kapılar kapalı: Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Fransız sağ beki takımda görmek istemiyor

Düşük performansı nedeniyle Nice’in satın alma opsiyonunu kullanmayacağı öğrenilen Rosier için Başkan Arat’ın da, “Ben buradayken dönmesi söz konusu değil” dediği ifade edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2024 Güncelleme 30 Mart 2024, 07:02
Rosier’ye kapılar kapalı: Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Fransız sağ beki takımda görmek istemiyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın ara transferde yaklaşık 3 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu ile Fransız ekibi Nice'e kiraladığı Valentin Rosier ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Nice'in düşük performansı nedeniyle Fransız sağ bekin satın alma opsiyonunu kullanmayacağı öğrenildi. Sezon sonu Kartal'a dönmesi beklenen oyuncunun dönüşüne sıcak bakmayan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın da Fransız yıldız için, "Ben buradayken dönmesi söz konusu değil" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

SADECE 3 MAÇTA OYNADI
Hasan Arat'ın bu tavrı sonrası 27 yaşındaki oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirileceği ve Rosier'yi isteyen kulüplerden teklif getirilmesinin isteneceği belirtildi. Fransız ekibinde 3 maçta 50 dakika süre alabilen Rosier skor katkısında bulunamadı. Rosier'nin Beşiktaş ile olan kontratı ise 2025'te sona erecek.

YENİ ADRESİ NETLEŞECEK
Fransız sağ bekin geri dönüşüne sıcak bakmayan yönetiminin önümüzdeki günlerde oyuncunun menajeri ile görüşme yapacağı öğrenildi. Görüşmede Rosier'in yeni adresinin de şekillenmesi bekleniyor. Rosier, Beşiktaş kariyerinde 126 maça çıkıp 6 gol, 18 asiste imza attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN