Miss Turkey 2019 sonuçlarına Mustafa Sandal’dan sürpriz çıkış! Gönlündeki birinciyi işte böyle duyurdu...

Son dönemde özel hayatıyla manşetlerden düşmeyen Mustafa Sandal’dan sürpriz çıkış... Miss Turkey yarışması ile Türkiye’nin en güzel kızları belli oldu. Simay Rasimoğlu, birinci olurken Mustafa Sandal bu durumu kabullenmedi gönlündeki birinciyi açıkladı. İşte detaylar ve 4 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2019 Güncelleme 04 Ekim 2019, 07:58
Miss Turkey 2019 sonuçlarına Mustafa Sandal’dan sürpriz çıkış! Gönlündeki birinciyi işte böyle duyurdu...

İÇİNDEKİLER


MUSTİ MEST OLDU
Son dönemde özel hayatıyla manşetlerden düşmeyen Mustafa Sandal'dan sürpriz çıkış... Ünlü popçu, önceki akşam Miss Turkey yarışmasında ikinci olan Bilgi Nur Aydoğmuş'un birinciliği hak ettiğini belirtip genç kıza övgü yağdırdı.


Önceki akşam düzenlenen Miss Turkey yarışması ile Türkiye'nin en güzel kızları belli oldu. Simay Rasimoğlu, birinci olurken; ikinciliği Bilgi Nur Aydoğmuş elde etti.
Geçen yıl Emina Jahovic'le boşandıktan sonra özel hayatıyla gündemden düşmeyen Mustafa Sandal'dan ise sürpriz bir çıkış geldi. 49 yaşındaki popçu, gönlündeki birincinin 23 yaşındaki Aydoğmuş olduğunu açıkladı.


EĞİTİMLİ GÜZEL
ATV'nin
başarılı dizisi 'Kimse Bilmez'de Ezgi karakterine hayat veren Beran Özel, "Eğitim şart" diyen isimlerden... 21 yaşındaki Özel, Cambridge Görsel ve Sahne Sanatları Okulu'nda okumakla kalmadı; RADA Shakespeare Ödülleri'nde de üçüncülük aldı.


ATV YİNE ÖDÜLLENDİ
Önceki akşamki 14. Uluslararası Avrupa Kalite Ödülleri'nde atv, yine ödüllendi. atv'nin sevilen dizisi 'Kimse Bilmez', 'Yılın Dizisi' ödülüne layık görüldü. Oyuncular Burak Serdar Şanal, Zeynep Elçin ve Zehra Yılmaz, ödülü tüm ekip arkadaşları adına aldı.


METİN'DEN TIP OYUNU
ADRIANA Lima aşkıyla uzun süre gündem olan Metin Hara, önceki gün İstinyePark'taydı. Hara, Lima ile biten aşkıyla ilgili yine konuşmadı.


'ALLAH AKIL FİKİR VERSİN'
Pınar Altuğ,
önceki gün Nişantaşı City's AVM'deydi. Altuğ, şarkıcı Kıraç'ın, "Şehirli kadın çocuğa bakmıyor" sözü hatırlatılınca "Allah akıl fikir versin" çıkışı yaptı.


GUCCİ'NİZE GİTMESİN!
Dünyaca
ünlü moda markası Gucci'nin yeni mankeni Armine Arutyunyan oldu. 23 yaşındaki Ermeni modelin görüntüsü tüm dünyada şok etkisi yarattı. Gucci yetkilileri ise genç modeli farklı yüz hatları nedeniyle seçtiklerini açıkladı


BİR DEMET TARZ YAPTI
Son
dönemin en popüler isimlerinden Demet Özdemir, önceki gün spor tarzıyla dikkat çekti. Transparan gömleğinin içine siyah bluz giyen güzel oyuncunun stili, hayranlarından beğeni topladı.


NİŞANTAŞI'NI KARIŞTIRDI!
Eski
manken Gizem Özdilli, önceki gün resmen Nişantaşı'nı birbirine kattı. Bir gelinlik markasının fotoğraf çekimi için mor gelinlik giyerek Nişantaşı kalabalığına karışan Özdilli, dikkat çekti.


BAŞ BAŞA ALIŞVERİŞ
Geçtiğimiz ay ikinci kez baba olma heyecanını yaşayan başarılı popçu Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin, önceki gün İstinyePark'ta alışveriş turundaydı.


HAYVANLAR İÇİN ÖRÜYOR
İzmir'de
ünlü sanatçı Fatma Belgen (70), sokak hayvanlarına destek olmak için ördüğü bereleri pazarda satıyor. "Denize damla bırakabilirsem ne mutlu bana" diyor.


JOKER BULUŞMASI
Sinema
tutkunlarının uzun süredir merakla beklediği Joker filminin ön gösterimi 2 Ekim Çarşamba günü Cinemaximum Zorlu'da yapıldı. Deniz Tokgöz hostluğunda gerçekleşen ön gösterime Burcu Esmersoy, Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Demet Özdemir, Serkan Altunorak, Damla Sönmez, Ushan Çakır, Serkan Keskin, Onur Saylak, Ekin Koç ve Cansel Elçin gibi ünlü isimler katıldı. Davetliler filmi çok beğendiklerini vurguladı.


SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR
İstanbul
Özdilek AVM'de önceki gün yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın yapımcılığını Ümit Kantarcılar'ın yaptığı Dert Bende filminin galası yapıldı. Aynı zamanda filmin başrolü olan Kantarcılar, "Bu film uzun bir yol hikayesi. Bizler bu yolun yolcusuyuz" diye konuşu. Brezilyalı oyuncu Jessica May de ilk kez bir Türk karakteri canlandırdı. May, bayrağımızın renginden dolayı kırmızı elbise tercih ettiğini söyledi...


İLAN-I AŞK POZU
Aşkları bu yılın başında başlayan Açelya Topaloğlu ile Kenan Acar'dan bir ilk… Bugüne kadar birlikte paylaşım yapmaktan kaçınan oyuncu çift, ilk aşk karesini önceki gün yayınladı. Bu arada Serenay Aktaş, geçen yıl Acar'ın kendisini dostu Topaloğlu ile aldattığını öne sürmüştü…


BELÇİKA HATIRASI
Üç yıllık
evliliklerini bebekle taçlandırmaya hazırlanan Selma Çilek ile Sinan Çiftçi'nin keyfine diyecek yok… Oğluna 5 aylık hamile olan sosyetik tasarımcı, önceki gün eşiyle Belçika'nın Brugge kentinde mutluluk pozları verdi. İkilinin bu karesine takipçilerinden beğeni yağdı.


GELİN OLUYOR
Ezgi Mola, evliler kervanına katılıyor... Ünlü oyuncu ile Mustafa Aksakallı, gelecek yıl evlenecek
Bir yıldır işletmeci Mustafa Aksakallı ile aşk yaşayan Ezgi Mola, muradına eriyor. 'Gel Konuşalım'ın haberine göre ikili, 2020'de nikah masasına oturacak.
Aradığı mutluluğu Aksakallı'da bulan 36 yaşındaki oyuncu, yaz aylarında gerçekleştirmeyi planladıkları düğün için de konuşulanlara göre şimdiden gelinlik arayışına girdi...


ÇENGELLİ SÜREYYA
Aykırı tarzıyla adından söz ettiren Süreyya Yalçın, önceki akşam da iş başındaydı. Eşi Ozan Baran'la Ortaköy'deki Ruby çıkışı objektife yansıyan sosyetik ikoncanın üzerinde, son günlerin modası olan çengelli iğneli etek vardı. Yalçın'ın eteğinin benzerini birkaç gün önce Serenay Sarıkaya da giymişti.

Doğan SAVAŞ



GÖZDE ÖZGE!
Oyuncu Özge Özpirinçci,
önceki akşam Zorlu Center'daki Prada davetindeydi. Siyah-beyaz giyinen oyuncunun makyajı da dikkat çekti.


Gözlerinin altına kalemle nokta yapan Özpirinçci, farklı makyajıyla bakışları üzerine topladı. Yurt dışında popüler olan bu makyaj stilinin ülkemizdeki öncüsü ise Burcu Esmeroy olmuştu.


BENSU STYLE
Güzelliğinin
yanı sıra tarzıyla da beğeni toplayan Bensu Soral, önceki gün İstinyePark'ta objektife yansıdı. Tek başına mağazaları gezen Soral, kasketi ve gözlükleriyle dikkat çekti. Soral'ı görenler "Bu tarz Bensu" demekten kendini alamadı.


DOĞUM GÜNÜ KIZI
2 Ekim'de 43 yaşına
giren Burcu Esmersoy, yeni yaşını önceki gün dostlarıyla Zorlu AVM'de kutladı. Arkadaşları tarafından hediye yağmuruna tutulan sunucuya paketlerini taşımak için restoran görevlileri yardım etti.


DERİN MEVZU
Tüm yaz Ege'de paylaştığı pozlarla olay olan Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu, önceki gün doğal haliyle Kanyon'daydı.

16 yaşındaki genç kızın sosyal medyakinin aksine filtresiz görüntüsü "Aradaki yedi farkı bulun!" esprisi yaptırdı.


ELLERE NİSPET
Mustafa Sandal'ın
eski eşi Emina Jahovic'le işadamı Sadettin Saran'ın aşk şovu sürüyor. Son günlerde objektife el ele yansıyan ikili, önceki gün de Zorlu AVM'de kural bozmadı.


AYAKLI REKLAM
Meryem Uzerli, dün Almanya'da gezintiye çıktı. Oyuncu, Instagram'da marka yüzü olduğu Türk ayakkabı markasının reklamını da yaptı.


TURİST NİLÜFER
Geçtiğimiz
günlerde konser maratonunu tamamlayan Nilüfer, tatile start verdi. Önceki gün soluğu İtalya'da alan usta sanatçı, Napoli'yi gezerken de bu kareyi paylaştı.