Fener’den ada çıkarması

Menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte Ali Yıldırım önümüzdeki hafta başında İngiltere’ye gidecek, santrfor sorununu çözecek. Son gelişmelere göre 1. aday Bony . Bu arada Remy'nin menajeri ile dün İstanbul'da görüşme yapıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2017 Güncelleme 15 Temmuz 2017, 00:00
Fener’den ada çıkarması

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de bir türlü çözülemeyen santrfor problemi için geri sayım başladı. Fenerbahçe yönetimi Ağustos ayı gelmeden forvet transferini bitirmek istiyor. Menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte futbol şubesinden sorumlu olan Ali Yıldırım önümüzdeki hafta başında İngiltere'de olacak ve 4 adaydan birine Sarı-Lacivertli formayı giydirmeye çalışacak. Şu andaki verilere göre en güçlü oday olarak Bony görülüyor. Bonservisi Manchester City'de olan Fildişili santrfor için Fenerbahçe kiralama teklifini İngiliz kulübüne yaptı. Manchester City'den dönüşler ise olumlu oldu. Ancak aynı durum Lucas Perez için geçerli değil. Çünkü Arsenal Perez'i kiralamak değil satmak istiyor.

REMY'NİN MENAJERİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ
PEREZ'İN menajeri Rodrigo Fernandez Lovelle, "Fenerbahçe'nin Perez'e yönelik ilgisi iki aydır devam ediyor. Ancak şu anki verilere baktığımızda transferi zor görülüyor; çünkü Arsenal Perez'i satmak istiyor" açıklamasını yaptı. Loic Remy ve Batshuayi için ise Chelsea kulübüyle ile masaya oturulucak. Bu arada Remy'nin menajeri ile dün İstanbul'da bir görüşme yapıldı. UEFA'nın mali kriterleri nedeniyle bütçesini aşamayacak olan Fenerbahçe forvet transferi için kiralık formülünü kullanacak.