Metin Şentürk bile görürdü!

Skor 1-1'ken 57. dakikada Koray, Emenike'yi adeta bıçak gibi keserek yere indirdi Herkes penaltı beklerken İlker Meral 'Devam' dedi. Tribünler ve İsmail Kartal adeta çılgına döndü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2014 Güncelleme 09 Kasım 2014, 00:38
Metin Şentürk bile görürdü!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor'u Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-1 yenen Fenerbahçe 3 puanı hanesine yazıp liderliğini devam ettirirken, karşılaşmanın 57. dakikasında izleyen herkesi şaşkına çeviren bir pozisyon yaşandı. Skor 1-1 devam eden mücadele sırasında Sarı-Lacivertli ekipte Emenike, sol kanattan ceza alanına girdi ve Koray'ın darbesiyle yerde kaldı. Hakem İlker Meral oyunu sürdürürken, teknik direktör İsmail Kartal çıldırdı. Kartal, saha kenarında, maçın hakemine şiddetli itirazda bulundu ve zorlukla sakinleştirildi. Bu esnada İsmail Kartal'ın yüzünün kıpkırmızı oldu. Pozisyonun ardından yerde kalan Emenike'nin yüz ifadesi de akıllardan çıkmayacak derecede şaşkındı. Nijeryalı futbolcu, devam kararının ardından hiçbir şey söyleyemedi.

İSMAİL KARTAL: MAÇTA 3 PENALTIMIZ VERİLMEDİ..
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Tek kale oynadık ama galibiyete zor ulaştık. Oyuncularımın performansından son derece memnunum. Ama bu maçı daha rahat kazanmalıydık" dedi. Penaltı pozisyonu hakkında da konuşan İsmal Kartal, şu ifalerini kullandı: "Hakem bana kararının doğru olduğunu söyledi. Ama bu penaltıyı herkes verirdi. Başka verilmeyen penaltılarımız da vardı. Bir penaltı verildi diye bariz penaltıların verilmemesi beni çok üzdü"

FENERBAHÇE EVİNDE FİRESİZ
F.Bahçe bu sezon iç sahada oynadığı 5. maçtan da galip ayrıldı. Sarı- Lacivertli takım Şükrü, Karabükspor'u 3-2, Gaziantepspor'u 1-0, Konyaspor'u 2-1, Gençlerbirliği'ni 2- 1 mağlup ettikten sonra Çaykur Rizespor'u da 2-1 yendi. Fenerbahçe böylece evindeki maçlarda 5'te 5 yapmış oldu.

FEDAKAR GÖKHAN 81'DE ÇIKTI
Beşiktaş derbisinde sakatlanan ve hafta içinde 3 idmanı kaçıran Gökhan Gönül Webo'nun golünün ardından oyundan alkışlarla çıktı. Teknik patron İsmail Kartal, oyuncusunu daha fazla riske etmek istemedi.

KOMBiNE BOMBASI
Maraton üst tribündeki 500 kombine iptal edildi. Kombine sahipleri girişte büyük şok yaşadı
G.Birliği maçında protesto tezahüratları yapan Maraton üst tribündeki H ve G bloktaki 500 taraftarın kombine kartları iptal edildi. Skor 1-1'ken Ersun Yanal lehine ve Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlar yapan bu kişiler kombine biletleri iptal edilince Çaykur Rizespor maçına giriş yapamadılar. Taraftarlar polisle gerginlik yaşadılar. Bazı taraftarlar maç sırasında da yönetim aleyhinde tezahüratta bulundular.