Gekas'tan sirtaki Fener'den harakiri!

Son şampiyon F.Bahçe Akhisar deplasmanında evlere şenlik bir görüntü verdi. 34 yaşındaki Yunanlı golcü Gekas Sarı-Lacivertli savunmayı dağıtırken Akhisar liderliğini sürdürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2014 Güncelleme 30 Eylül 2014, 02:29
Gekas’tan sirtaki Fener’den harakiri!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Manisa'dan çıkamadı... Sarı-Lacivertli takım Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçı 2-0 kaybederek bu sezon ilk yenilgisini almış oldu. Maça çok daha etkili başlayan evsahibi takım Akhisar ilk tehlikeli atağını 11'de Kenan ile geliştirdi. Bu oyuncunun sert şutunda top yandan dışarı gitti.

GEKAS SAHNEYE ÇIKTI
13'te Kuyt'ın pasında topla buluşan Gökhan Gönül ceza sahası içine girdiği sırada kaleci Oğuz topu uzaklaştırmayı başardı. 20'de sağ kanatta Bruno'nun yaptığı ortada Gekas'ın kafa vuruşunda top yandan dışarı gitti. 23'te Bilal Kısa'nın pasında Alves'i geçen topla ceza sahası içinde topla buluşan Gekas'ın vuruşunda top F.Bahçe ağlarına gitti. Bu golle Akhisar Belediyespor 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresini Akhisar Belediyespor 1-0 önde bitirdi.

ÇOK ETKİSİZ KALDILAR
Akhisar Belediyespor 48'de farkı ikiye çıkardı. Bruno'nun pasında Gekas düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. 90+3'te Akhisar'da M.Akyüz önemli bir fırsatı kaçırdı ve Akhisar F.Bahçe'yi 2-0 mağlup etti.

FENER DEPLASMANDA YİNE KAZANAMADI
F.BAHÇE Trabzonspor
'dan sonra çıktığı 2. deplasman maçından da galibiyetle ayrılamadı. Ligin 2. haftasında Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Kanarya, dün de Akhisar'a yenilerek bir hüsran daha yaşadı