Barışık başkan büyük Fenerbahçe

"Aydınlık günler için" sloganıyla adaylığını resmen açıklayan Aydınlar, Genel Kurul'da üyelere "Barışık ve güçlü başkan, büyük F.Bahçe" sözünü verecek. Efsane Başkan Ali Şen de dün Kosova'da Aydınlar'ın adaylığını desteklediğini açıkladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2013 Güncelleme 24 Ekim 2013, 01:02
Barışık başkan büyük Fenerbahçe

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe 2 Kasım'a kilitlenmiş durumda... Son yılların en hareketli seçimine hazırlanan Sarı-Lacivertli camiada Mehmet Ali Aydınlar'ın adaylığını açıklaması büyük heyecan yarattı. "Aydınlık günler için" sloganıyla yola çıkan Aydınlar'ın yol haritasını TAKVİM açıklıyor... Fenerbahçe'de özellikle 3 Temmuz sürecinden bu yana yaşanan bölünmeler ve iç savaşlara son vermek isteyen Aydınlar'ın Genel Kurul'da üyelere, "Herkes ile barışık, camiayı kucaklayacak, Fenerbahçe haklarını en iyi şekilde savunacak, dünya kulübü yaratacak bir başkan olma" sözünü vereceği belirtiliyor. Mehmet Ali Aydınlar'ın ayrıca 3 Temmuz süreci ile ilgili tüm soruları yanıt vereceği ve karanlıkta kalan tek bir nokta bile bırakmayacağı ifade ediliyor. Öte yandan Aydınlar'ın adaylığı camiadan büyük destek görmüş durumda... Aziz Yıldırım tarafından küstürülen ve geri plana itilen eski yöneticilerin Aydınlar'a destek vereceği kulislerde konuşulmaya başlandı. Efsane başkan Ali Şen'in de Aydınlar'a her türlü destek sözü verdiği belirtiliyor. Ayrıca Ferit Şahenk, Hamdi Akın, Murat Ülker, Hakan Bilal Kutlualp ve Aziz Yılmaz'ın da Aydınlar'ın yanında olduğu öğrenildi.

ÇOK GÜÇLÜ BİR YÖNETİM
Camianın büyük desteğini arkasına alan Mehmet Ali Aydınlar çok güçlü bir yönetim kurmak için de kolları sıvadı... Sürekli görüşmelerle bulunan Aydınlar, kulübe maddi ve manevi destek verecek isimleri bir çatı altında birleştirmeyi hedefliyor.

İLK HEDEF EKONOMİ!
Aydınlar'ın ilk hedeğinin UEFA'dan alınan cezalar nedeniyle zarar gören ekonomik tabloyu yeniden canlandırmak olduğu öğrenildi. Aydınlar'ın bu hedef doğrultusunda şimdiden sponsorluk anlaşmaları için temaslarda bulunduğu ifade ediliyor.

BELGÜ TOPLANTI YAPIYOR
Öte yandan 2 Kasım öncesinde adaylığını açıklayan bir başka isim olan Hulusi Belgü bugün bir basın toplantısı düzenleyerek projeleri anlatacak. Efsane Başkan Ali Şen de dün Kosova'da yaptığı açıklamada "Aydınlar'ı destekliyorum" dedi.

KİLİT İSİM NİHAT ÖZDEMİR
2 Kasım öncesinde Fenerbahçe'de kilit isim olarak Nihat Özdemir gösteriliyor... Delegeler arasında önemli bir ağırlığı olan Özdemir'in Aziz Yıldırım'ı mı yoksa Mehmet Ali Aydınlar'ı mı destekleyeceği merakla bekleniyor

AYDINLAR ACUN'U iSTiYOR!
Adaylığını açıklayan Mehmet Ali Aydınlar'dan sürpriz bir hamle geldi. Aydınlar'ın ünlü TV yapımcısı Acun Ilıcalı'ya teklif götüreceği öğrenildi. Aydınlar'ın Ilıcalı'yı medya işlerinden sorumlu yapmayı düşündüğü ifade ediliyor.