Bizim için diriliş maçı

Beşiktaş Teknik Direktörü oyuncularından G.Saray ve Antalyaspor yenilgilerini unutmalarını istedi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Bizim için diriliş maçı. Eskişehirspor karşısında yeni bir başlangıç yapmalısınız" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2013 Güncelleme 05 Ekim 2013, 00:00
Bizim için diriliş maçı

İÇİNDEKİLER

Bilic beyin yıkadı... Beşiktaş Teknik Direktörü, Eskişehirspor'la oynanacak zorlu karşılaşma öncesi futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Hırvat hocanın Galatasaray ve Antalyaspor karşısında alınan yenilgiler nedeniyle moralleri bozuk olan oyuncularına, "Ligde henüz 6 hafta geride kaldı ve zirve yarışında hala en şanslı takımlardan birisiniz. Bu nedenle karamsarlığa kapılmayın Hepinizden Eskişehirspor karşısında yeni bir başlangıç yapmanızı bekliyorum. Rakibimiz ligin güçlü ekiplerinden biri. Özellikle sahalarında etkili oynuyorlar. Ancak gerçek gücünüzü gösterdiğiniz takdirde yenemeyeceğiniz takım yok" dedi.

SAVUNMADA BASİT HATALAR YAPMAYIN
Ligin uzun bir maraton olduğunu oyuncularına hatırlatan Bilic, "Sizlerden hiçbir şeyi kafanıza takmamanızı istiyorum. Eskişehirspor maçını bir diriliş mücadelesi olarak görüyorum. Milli maç arasına moralli girmek istiyorsak kazanmalıyız. Özellikle savunmada son maçta yapılan basit hataların tekrarlanmasını istemiyorum" diye konuştu.

SEZER ÖZTÜRK YİNE YOK!
Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Sezer Öztürk'ü yine kadroya almadı. Tecrübeli oyuncunun ayrılmak istediği öğrenildi.

ESKİŞEHİR GÜÇLÜ RAKİP
Bilic futbolcularıyla Eskişehirspor maçı öncesi bir toplantı gerçekleştirdi. Eskişehirspor'un çok güçlü bir takım olduğunu söyleyen Bilic, "Dikkatli olmalıyız" uyarısını yaptı.

TAKIMI FİKRET ORMAN UĞURLADI
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Siyah-Beyazlı takımı havalimanında Eskişehir'e uğurladı. Orman ardından Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin 110. yıl balosuna katılmak üzere Bodrum'a hareket etti.

BEŞİKTAŞ 26-14 ÖNDE
Eskişehirspor ile Beşiktaş bugün ligde 55'inci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 54 maçın 26'sını Beşiktaş, 14'ünü Eskişehirspor kazanırker 14 karşılaşma berabere bitti. Beşiktaş gollerde ise 70-46 önde.