Yeni Burak Henrique

Bordo-Mavili takımın sonunda Burak Yılmaz'ın yerini doldurduğunu belirten UEFA, "Performansıyla Avrupa kulüplerinin gözdesi oldu" yorumunu yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2013 Güncelleme 18 Eylül 2013, 01:58
Yeni Burak Henrique

İÇİNDEKİLER

Sezona müthiş bir başlangıç yapan ve özellikle Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'u sırtlayan Paulo Henrique, UEFA'nın resmi sitesine haber oldu... Brezilyalı yıldızın ülkesinde verdiği bir röportaja sitede yer veren UEFA, Trabzonspor'un sonunda Burak Yılmaz'ın yerini doldurduğunu yazdı.

10 MAÇTA TAM 8 GOL ATTI
Henrique'nin bu sezon 10 maçta 8 gol kaydettiğini belirten UEFA, "Müthiş bir çıkış yakaladı. Performansıyla Avrupa kulüplerinin gözdesi durumunda. Attığı goller milli takım yetkililerinin de dikkatini çekmiş durumda" ifadesini kullandı.

SPORTING PEŞİNİ BIRAKMIYOR
Öte yandan sezon başında Brezilyalı golcüyü ısrarla isteyen Sporting Lizbon'un devre arasında yeniden teklif yapacağı belirtiliyor... Portekiz kulübünün Henrique'yi yarın Avrupa Ligi'nde oynanacak Apollon maçında birkez daha izleyeceği gelen bilgiler arasında. Fakat Trabzonspor yönetiminin ne pahasına olursa olsun yıldız futbolcuyu takımda tutmak istediği de ifade ediliyor.

Trabzon'un Brezilyalı yıldızı 10 maçta attığı 8 golle, kariyerinin en iyi başlangıcını yaptı. Avrupa Ligi'nde 7 gol atan, Süper Lig'de ise Karabük maçında ilk golünü atan Henri, çok formda.