UEFA'ya şikâyet etmeyin!

Erzik, "Birbirimizi UEFA'ya şikâyet etmekten, binlerce faks ve mektup yazmaktan vazgeçmek gerekiyor" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2012 Güncelleme 28 Haziran 2012, 01:19
UEFA’ya şikâyet etmeyin!

İÇİNDEKİLER

TFF Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. 214 delegenin katıldığı kurulda Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, milletvekili Hakan Şükür, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik katıldı.. Erzik ve Demirören Genel Kurul'da önemli mesajlar verdi. Erzik, artık karamsar olma zamanının geçmesi gerektiğini belirterek "Birbirimizi UEFA'ya şikâyet etmekten, binlerce faks ve mektup yazmaktan vazgeçmek gerekiyor" diye konuştu.

SÖZ VERMİŞTİM KAOS BİTTİ!
"Hak eden her takımın Avrupa'ya gideceğinin sözünü" verdiğini hatırlatan Demirören "Türk futbolunu kaostan kurtaracağımın sözünü vermiştim. Bugün hak eden her takımımız ülkemizi temsil etmek üzere kabul edilmiştir. Umudum Beşiktaşımızın da Avrupa Ligi'nde yarışmasıdır" diye konuştu. Yabancı sınırlamasıyla ilgili bilgi veren Demirören, "Önümüzdeki sezon sözleşmeli yabancı sayısı 10, ilk 18'deki yabancı sayısı 6 ile sınırlanacak. Bir sonraki sezon ise, sözleşmeli yabancı sayısı 8'e, ilk 18'deki yabancı oyuncu sayısı 5'e inecek" dedi.

DEPLASMAN YARDIMI YAPACAĞIZ
TFF Başkanı, "Türkiye Kupası amacından sapmış ve değeri düşmüştür. Stattüde değişiklik yapacağız derken Bank Asya, 2. Lig ve 3. Lig kulüplerine deplasman yardımcı yapacaklarını söyledi. Bakan Suat Kılıç, "Tüm kulüpler, UEFA kriterleri kapsamında yapılarını gözden geçirmelidir" dedi.