SA'ğlam tatil!

Geçtiğimiz yaz boğulma tehlikesi atlatan Türkan Sabancı, bu kez tedbiri elden bırakmadı. Sabancı, plaja 3 kişi eşliğinde gitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2013 Güncelleme 19 Temmuz 2013, 00:00
SA’ğlam tatil!

İÇİNDEKİLER

Tatil için Bodrum'u tercih eden ünlü isimlerden biri de Türkan Sabancı oldu. Geçtiğimiz yaz boğulma tehlikesi atlattığı Bodrum'a yeniden gelen Sabancı, bu kez tedbirli davrandı. Türkan Sabancı, önceki gün Yalıkavak'taki Moon Beach'te soluğu aldı. Sabancı'ya; 2 koruma ve 1 yardımcısı eşlik etti.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Türkan Sabancı'nın erkek koruması; terliklerini bile ayağına getirirken; diğer 2 kişi kendisine deniz keyfi yaptığı sırada eşlik etti. Kadın koruması ve yardımcısı eşliğinde denize giren Sabancı, vatandaşların arasında son derece de keyifliydi. Her zamanki gibi mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken Türkan Sabancı, yanına gelip sohbet etmek isteyen kimseyi de kırmadı. Türkan Sabancı, akşam saatlerinde Moon Beach'ten ayrılıp korumalarıyla evinin yolunu tuttu.

* Türkan Sabancı; Yalıkavak'taki Moon Beach'e 1 kadın ve erkekten oluşan 2 koruması ve yardımcısıyla geldi. Terlikleri bile ayağına kadar getirilen Sabancı, gün boyu denizin keyfini çıkarmayı da ihmal etmedi.

* Her zamanki gibi mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken ve vatandaşların arasından denize giren Sabancı'nın keyfi yerindeydi.


HALİL ÇİLİNGİR