Rahat soyguncu

Silahlı soyguncu, bir markete girdi. "Kafanıza sıkarım" diye tehditler savurdu. Rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2016 Güncelleme 11 Ocak 2016, 00:00
Rahat soyguncu

İÇİNDEKİLER

Antalya'da önceki gün bir kişi müşteri gibi girdiği markette ilk önce reyonları bir süre inceledi. Daha sonra kasanın yanına gitti. Kasiyer Esma B.'den bir sigara istedi. Soyguncu arkasını dönen kıza belinden çıkardığı tabanca ile "Kafana sıkarım" şeklinde tehdit edip kasadaki paraları vermesini istedi. Silahı gören genç kız panikle kasayı açıp 250 TL'lik banknotları zanlıya uzattı. Kasadaki tüm paraları alan zanlı, market çalışanlarına "İsterseniz polise de haber verebilirsiniz" dedikten sonra marketten uzaklaştı.

'ŞAKA ZANNETTİM'
Elindeki tabancayı sallayarak dışarı çıkan zanlı bir süre sonra gözden kayboldu. Soygun anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Polis, soyguncu 20 yaşındaki İbrahim B.'nin peşine düştü. Esma B., "Silahı görünce şaka yapılıyor sandım. Ancak mesai arkadaşıma dediği gibi bana da 'Kafana sıkarım' demesiyle soygun olduğunu anladım. Korkudan elim ayağım tutuldu. Parayı soyguncuya verdim" dedi.