Sahne karıştı!

Şarkıcı Niran Ünsal, perukla sahneye çıkacağı için kendini eleştirenlere sert çıktı: 20 yıldır bu sektörden para kazanıyorum. Beni eleştirenler önce kendilerine baksın

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2015 Güncelleme 27 Ekim 2015, 01:44
Sahne karıştı!

İÇİNDEKİLER

Bir süre önce kapanma kararı alan şarkıcı Niran Ünsal, sahneye çıkmak için peruk takacağını açıkladı. İşte bu, gündeme bomba gibi düştü. Birçok kişi Ünsal'ı eleştirirken, o da sonunda patladı. Niran Ünsal, "Ben bu sektörde yeni değilim. 20 yıldır bu sektörden para kazanıyorum. Sahnede olmak beni güçlü yapıyor. Evet günlük hayatımda tesettürlüyüm ama sahneye peruk ile çıkıyorum. Hande Yener sahneye açık kıyafetlerle çıkabiliyor. Bu kimseyi rahatsız etmiyorken, bana yapılan eleştirileri anlamakta güçlük çekiyorum" dedi.

KEŞKE BESTE YAPSAYDI
Sosyal medyada da gündem olan bu durumla ilgili yapılan yorumlar dikkat çekti. Niran Ünsal'ı eleştirenler olsa da, destek çıkanlar daha ağır bastı. İşte o yorumlardan bazıları:

Doğrusunu söylemek gerekirse, herkesin Niran Ünsal'a saygı duyması gerekir. Eleştiriler yersiz.
Niran Ünsal bir karar aldı. Ekmeğini kazanmak için şarkı söylemek zorunda. Bunu eleştirmek doğru değil.
Tesettür kararı aldıysa, gerekliliklerini de yerine getirmeli. Niran hanım, keşke sahneye çıkmasanız.
Niran hanım, aslında çok yürekli biridir. Onun bu duruma düşmesine gerçekten üzüldüm.
Eğer sahneye çıkacaksan, özel hayatında tesettürlü olmayacaksın. Bu başkalarını da yanlış yönlendirir.
Kadınlar matinesi gibi bir organizasyonda sahne alabilirdi. Meyhane ortamında bu olmamalı. Kesinlikle olmamalı.
Niran hanımı çok yakından tanırım. O planlı bir iş yapmaz. İçinden geldiği gibi davranır. Altında bir iş aramayın lütfen.
Bu durumdan hiç hoşlandığımı söyleyemem. Keşke Niran hanım, şarkı sözü yazarak, beste yaparak geçimini sağlasaydı.
ÇOK başarılı bir sanatçıya yakıştıramadım. Hande Yener'i eleştirmesi de doğru değil.

DESTEK VE ELEŞTİRİ
Niran Ünsal'ın sahne alacağı Nevizade'nin Halkla İlişkiler Müdürü Gülderen Kahraman da konuyla ilgili açıklama yaptı. Kahraman, "Çok sayıda telefon geldiği doğru. Bu bizi önce şaşırttı. Niran hanıma destek için de arayan var. Hatta bunun için rezervasyon yaptıranlar da çok. Çoğu insan açık mı kapalı mı çıkacağını soruyor. 'Yeni açılan mekansınız iyi sansasyon yaptınız' diye eleştiren de. Biz onun sesi ve güçlü yorumu için tercih ettik. Sonuna kadar Niran hanımın arkasındayız" dedi. Kahraman'ın bu açıklamaları da sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

BİRÇOK ÖDÜL KAZANDI

Niran Ünsal, 1974 İzmir doğumlu... 1993 yılında, "İzmir'in Altın 11'i" ödül töreninde "Yılın Umut Veren Kadın Sesi" ödülünü aldı. Daha sonra da birçok ödül kazanan sanatçı, hit olan 100'ün üzerindeki bestesiyle dikkat çekti.