Hiddink, Anzhi takımına göz kırpıyor

A Milli Takımı'nın eski hocası Guss Hiddink hakkında çıkan transfer dedikodularını yalanladı. Ancak Hollandalı hoca ismi sık sık anılan Rus Anzhi takımına övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi.

Giriş Tarihi 21 Kasım 2011, 00:00 Güncelleme 21 Kasım 2011, 15:10
Hiddink, Anzhi takımına göz kırpıyor

İÇİNDEKİLER

Russia Today kanalına açıklamalarda bulunan Hiddink, gelecekle ilgili planlarının olmadığını, şimdilik sadece dinlenmek istediğini dile getirdi. Türkiye Milli Takımı'nı çalıştırdığı için kimseyle görüşmediğini belirten ünlü hoca, "Ben hiç kimseyle anlaşma sağlamış değilim, fakat gelecekte neler olacağını bilemiyoruz, hep beraber göreceğiz. 65 yaşındayım ve devam etmek için kendimi enerjik hissediyorum " dedi.

ANZHİ PRESTİJLİ BİR PROJE ÇOK BEĞENİYORUM

Spor basınında adı sık sık anıldığı Anzhi takımıyla ilgili düşüncelerini ifade eden deneyimli hoca, Rus temsilcisine övgüler yağdırdı. Hiddink, "Anzhi prestijli bir proje çok beğeniyorum. Sadece bir futbol takımı olmadığını duydum, daha fazlası. Fakirliğin hakim olduğu bölge halkı için de önemli bir çalışma. Eğer insanlara daha iyi koşullar sağlanacaksa gerçekten güzel bir proje." şeklinde konuştu.

2012 AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA RUSYA'YI DESTEKLEYECEĞİM

Rusya'da keyifli vakit geçirdiğini söyleyen ünlü teknik direktör, tanıştığı kişilerle hala görüştüğünü dile getirdi. Hiddink, "İyi hatıralarım var, Rusya Milli Takımına hayranım, gruptan çıkmasına sevindim. Avrupa Şampiyona'sında Rusya'yı destekleyeceğim." diye konuştu.

Öte yandan, Hiddink her ne kadar iddiaları yalanlasa da Rus basınında şimdiden tecrübeli hocanın alacağı maaşın 9 milyon Euro olacağını iddia ediyor. Ayrıca, Anzhi takımı Dağıstan kulübü olmasına rağmen merkezinin ve çalışma tesislerinin Moskova'da bulunması avantaj olarak görülüyor.