Kılıçdaroğlu kızının rezidanslarından bahsetmedi

Canlı yayında atletli pozunu yorumlarken, "Ben saraylardan gelmedim, sade halktan birisiyim, ben sıradan vatandaşım" diyen Kılıçdaroğlu, göz göre göre yalan söyledi. Kılıçdaroğlu konuşmasında kızının lüks rezidanslarından hiç bahsetmedi.

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 23 Ağustos 2017, 22:16
Kılıçdaroğlu kızının rezidanslarından bahsetmedi

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV canlı yayında soruları yanıtladı. Hürriyet muhabirine özel olarak çektirdiği atletli pozunu yorumlayan Kılıçdaroğlu, "Yürüyüş sırasında tabii yemek yemem gerekiyor. O fotoğrafa bakın, bir toplu iğne başı kadar yapmacıklık göremezsiniz" dedi. Sıradan bir vatandaşım demek için PR amaçlı çektirdiği fakat CHP tabanının bile eleştirdiği fotoğrafı övmeye çalışan Kılıçdaroğlu, baltayı yine taşa vurdu.

"SIRADAN BİR VATANDAŞIM"
Kılıçdaroğlu, yemek yerken çektirdiği atletli fotoğrafıyla ilgili; "Her gün 3-4 gömlek değiştirdim. Tabii yemek yemem gerekiyor. O fotoğrafa bakın, bir toplu iğne başı kadar yapmacıklık göremezsiniz. O fotoğraf Anadoludan bir ailenin fotoğrafıdır. Kızımla huzur içinde yemek yiyorum. Ben saraylardan gelmedim, ben sırada, sade halktan birisiyim. Hala abimle karşılaştığımda gider elini öperim, babamız öldü artık büyüğümüz odur. Ben sıradan vatandaşım. Kızıyor, köpürüyor o fotoğrafa. Diyor ki 'Benim vatandaşım böyle değil.' Sen sıradan vatandaşı unuttun" dedi.

KIZININ REZİDANSLARINDAN BAHSETMEDİ
Sade bir insanım diyen Kemal Kılıçdaroğlu adeta insanların aklıyla alay etti. Kılıçdaroğlu konuşmasından kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun lüks rezidanslarından bahsetmedi. Zeynep Kılıçdaroğlu'nun CHP'li Battal İlgezdi'nin yaptığı Ataşehir ilçesindeki Küçükbakkalköy'de bulunan Buz Residence'dan lüks daire aldığı ortaya çıkmıştı. Buz Residence'taki lüks dairelerin 17 tanesi ise İlgezdi ailesine ait.