Beşiktaş ille de onu istiyor

Beşiktaş bu transferde ısrarlı... Fransızlar, siyah-beyazlıların Marsilya'da oynayan yıldız futbolcuyu istediğini yazdı...

Giriş Tarihi 21 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 21 Ocak 2010, 11:45
Beşiktaş ille de onu istiyor

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin "Transfer yapmayacağız" açıklamasına rağmen, sadece Türkiye'de değil Avrupa basınında da siyah-beyazlıların oyuncu arayışında olduğu haberleri gündemden düşmüyor. Özellikle Delgado'nun iyileşmemesi, Tabata'nın da bekleneni verememesi nedeniyle '10 numara' mevkiinde sorun yaşayan Kara Kartal'ın, Mathieu Valbuena'nın peşine düştüğü belirtildi. Fransız L'Equipe gazetesi, Beşiktaş'ın bu konudaki ısrarlı tavrının sürdüğünü ve İspanyol ekibiyle görüşmelerine aralıksız devam ettiğini bildirdi.

YESTE İÇİN KAPIŞTILAR

Öte yandan Beşiktaş'ın, Atletic Bilbao'da forma giyen Yetse için Trabzonspor ile çekiştiği iddia edildi. İspanyol Bask bölgesinin en popüler gazetesi Deia, 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Yeste için iki büyük kulübün karşı karşıya geldiğini ifade ederken, İspanyol oyucunun "Sezon başında Türk takımları benim için teklif getirmişti ama Türkiye'ye gitmeyi kabul etmemiştim. Şimdi durum farklı. Henüz bana gelmiş net bir teklif yok. Menajerim bazı önerilerden bahsediyor ama şimdilik isim vermeyi doğru bulmuyorum" sözlerine yer verdi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


FENERBAHÇELİ ÜNLÜLER

HANGİ FUTBOLCU KAÇ PARA KAZANIYOR

SPOR DÜNYASINDAN MUHTEŞEM KARELER