STV iyice zıvanadan çıktı

Paralel yapının medya organları kirli oyunlarını deşifre eden vatandaşlara iftira atıyor. Düzmece bir röportaj hazırlayan Samanyolu Haber pes artık dedirtti.

Giriş Tarihi 17 Mart 2014, 00:00 Güncelleme 17 Mart 2014, 23:24

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da üniversite öğrencisi olan ve Cemaat evlerinde kalan 2 kız öğrencinin a haber'e anlattıkları tüm Türkiye'yi dehşete düşürmüştü.

STV O KIZLARIN NAMUSUNA DİL UZATTI!

Maruz kaldıkları siyasi baskıdan dolayı Cemaat'ten ayrılmak zorunda kalan ve yaşadıkları tüm zorlukları a haber'e anlatan üniversite öğrencilerine paralel yapının medya organları linç kampanyası başlattı. Üniversite öğrencisi kızların namusuna ve iffetine dil uzatacak kadar ileriye giden STV Cemaat'ten ayrılan kız öğrencilerle ilgili düzmece bir röportaj yayınladı.

HAYALİ ERKEK ARKADAŞ

Daha önce de Filistinlilere terörist diyerek tepki çeken STV bu kez de düzmece bir röportajla paralel yapının ipliğini pazara çıkaran üniversite öğrencisi kızlara iftira attı. O kızların erkek arkadaşı olduğunu iddia eden bir şahıs ile röportaj yapan STV o şahsın ağzından ayrılan üniversite öğrencisi kızlarlar ilgili çok çirkin ithamlarda bulundu.




Paralel yapı tarafından ayarlandığı belli olan şahsın kullandığı ifadeler pes artık dedirtti. Röportajın başında Cemaat'ten olmadığının altını çizen şahsın Cemaat'i öven ifadeler kullanması dikkat çekti. İşte o düzmece röportajın bir bölümü: "AK Parti'den gelenler iki arkadaşıma propaganda yapılacağını söylemiş. Bunlar gidip yandaş medya tarafından söylettiriliyor. Bu konuşan öğrenciler maddi durumu kötü olan öğrenciler. AK Parti üyesi. 300 TL aldıklarından dolayı cemaati yalanlıyorlar. Ben bundan vicdanen rahatsızım. Üstelik bu adamın ya da hanımefendinin cemaatle alakası yok. Bunlar değil cemaatten, yurdun önünden bile geçmemişlerdir. Evlerde siyasi baskı unsuru dile getiriliyor. Bu kişiler de gidip havuz medyasında bize baskı uyguluyorlar diye para karşılığı konuşuyorlar. Gidip 'sizin vicdanınız rahat mı?' diye soruyorum. Kendileri de yaptıklarından dolayı vicdan azabı duyuyorlar. 'Öğrenciyim' diyor. '300 lira 300 lira' diyor."


GERÇEKLERİ GİZLEMEK İÇİN İFTİRA ATTILAR!

Cemaat mensubu olmadığını iddia şahsın paralel yapının medya organı tarafından ayarlandığı ortaya çıktı. Cemaat içinde yaşanan kopuşları gizlemek ve ayrılanları karalamak için böyle bir düzmece röportaj hazırlandı. Amaç hem paralel yapıdan ayrılacakların maruz kalacakları engellemek hem de kendi okuyucularından gerçekleri gizlemek.



GERÇEKLERİ SAPTIRMAK İÇİN HER TÜRLÜ YOLU DENİYORLAR!

Daha önce de benzer şeylerin yaşanmasını görmezden gelen STV sanki bu konuda Cemaat içinde yaşanan tek sıkıntının Erzurum'da yaşanan hadise olduğu algısını yaratmaya çalışıyor. Oysa Düzce'de ayyuka çıkan yurttan ayrılmalar, dershanede yapılan siyasi propagandaların gizli kamerayla kayıt altına alınması ve youtube üzerinde erişime sokulması, sahip oldukları üniversitedeki AK Parti yanlısı öğrencilere uyguladıkları ayrımcılık gibi uzayıp gidebilecek birçok hadise bu tür meselerin gerçekliğini ortaya çıkarıyor.