TIMELINE

05 Eylül 2018
Münbiç'e obüs topları sevk edildi
TSK'nın Suriye sınırında sevkiyatları devam ediyor. Tank ile fırtına obüs topları Münbiç sınırına gönderildi.
05 Eylül 2018
Başkan Erdoğan uyardı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan'daki temaslarını tamamlayarak, özel uçak "TUR" ile Ankara'ya gelişinde uçakta gazetecilerle sohbet etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib, konusunda tarafları uyardı. "İdlib'de şu anda çok acımasız bir süreç işletiliyor. Bir felaket yaşanırsa çok ciddi katliam yaşanır." dedi.
05 Eylül 2018
Başkan Erdoğan'dan af açıklaması
Son dakika... Başkan Erdoğan, hapisteki onbinlerce kader mahkumu için çıkarılması istenen affa yeşil ışık yaktı
04 Eylül 2018
İŞKUR KYK başvuru sonucu sorgulama
Son dakika... 3 bine yakın kişinin istihdam edileceği İŞKUR KYK personel alımı başvuru sonuçları açıklandı. geçtiğimiz hafta başvurularının sona erdiği KYK personel alımı ilanı büyük ilgi görmüş ve yurttaşlar başvuru sonuçları konusunda araştırmalarına başlamıştı. İşte 2018 İŞKUR KYK personel alımı başvuru sonuçları hakkında merak edilenler
04 Eylül 2018
İstanbul 3. havalimanı ulaşım hatları belli oldu!
İstanbul 3.Havalimanı'na 150 otobüsle 18 hat üzerinden sefer yapılacak. Herkesin merakla beklediği yeni havalimanı'nın sefer saatleri ve ücretleri belli oldu. Buna göre Pendik 3. havalimanı ücreti 30 lira olurken Beşiktaş ve Bakırköy ücreti 18 lira. Kadıköy havalimanı bilet ücreti 25 lira olarak belirlenirken Sarıyer ve Bahçeşehir'den yeni havalimanına ulaşım 16 lira oldu. İşte ilçe ilçe İstanbul yeni havalimanına otobüs seferleri ve ücretleri:
04 Eylül 2018
Mustafa Cengiz'den flaş açıklama!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz TRT Spor'da açıklamalarda bulunuyor. Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde: "Bugün bana tepki de olabilir. Kendine göre beni yeterli görmeyebilir, yönetimi...
04 Eylül 2018
Başkan Erdoğan YÖK Başkanı'nı kabul etti
Son dakika haberi... Başkan Erdoğan, YÖK Başkanı'nı Külliye'de kabul etti.
04 Eylül 2018
Son dakika... İdlib için cuma günü toplanacaklar
ABD'nin BM temsilcisi: BM Güvenlik Konseyi İdlib konusunda cuma günü toplanacak
04 Eylül 2018
"Esad yeniden kimyasal silah kullanırsa...”
Suriye'de yaşanan gelişmeler sonrası Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "Esad yeniden kimyasal silah kullanırsa uygun ve hızlı bir karşılık veririz" denildi.
04 Eylül 2018
İsrail askerleri AA ve AFP muhabirlerini yaraladı
İşgal altındaki Batı Şeria'da yer alan Ramallah'ta İsrail askerlerinin Filistinlilere müdahalesini takip eden aralarında Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirinin de bulunduğu 3 basın mensubu askerler tarafından açılan ateş sonucu plastik mermiyle yaralandı. Öteyandan, Gazze sınırında düzenlenen ABD'nin UNRWA kararının protesto edildiği gösteriye müdahale eden İsrail askerleri çok sayıda sivili yaraladı.