TIMELINE

14 Eylül 2018
Korkulan oldu! Can kayıpları var...
"Florence kasırgası etkisini göstermeye başladı" haberi için lütfen tıklayın...
14 Eylül 2018
Trabzon Havalimanı uçuş trafiğine kapatıldı
Trabzon'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi. Bazı ev ve işyerlerinin zemin katlarını su bastı, caddeler göle döndü. Yağış nedeniyle havalimanın yakında yer alan kavşak ile Karadeniz Sahil Yolu'nda araçlar göle denen yolda güçlükle ilerledi, trafikse aksamalar yaşandı. Trabzon Havalimanı da geçici olarak uçuş trafiğine kapatıldı. Bazı uçaklar Ordu- Giresun Havalimanı'na yönlendirildi
14 Eylül 2018
Vahşi doğada nadir anlar görüntülendi!
"Vahşi doğada nadir anlar görüntülendi!" haberi için lütfen tıklayın...
14 Eylül 2018
NATO Genel Sekreterinden Türkiye ve S-400 açıklaması
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin, Rusya'dan S-400 hava savunma sistemleri alımına ilişkin yaptığı açıklamada, "Askeri kapasitelerini geliştirme ülkelerin kendi ulusal kararıdır. NATO için önemli olan farklı sistemlerin müşterek bir şekilde çalışabilmesidir." dedi.
14 Eylül 2018
Kerry'den Trump'a zehir zemberek sözler
ABD Eski Dışişleri Bakanı Kerry, "İklim değişimi ve küresel ısınma konusunda şu an karşılaştığımız her problem çözülebilir. Karamsar olmak istemiyorum ancak konu hakkında hiçbir bilgisi olmayan bir başkan, ABD halkına yalan söylüyor." dedi.
14 Eylül 2018
AB'de 'Afrika domuz vebası' alarmı
Avrupa Birliği, Belçika'da tespit edilen "Afrika domuz vebası"na ilişkin uzman heyet görevlendireceğini duyurdu.
14 Eylül 2018
FETÖ köpeği Can Dündar hain deyince mutlu oldu
"FETÖ köpeği Can Dündar hain deyince mutlu oldu" haberi için lütfen tıklayın...
14 Eylül 2018
14 Eylül Hadi İpucu!
14 Eylül Hadi'nin ipucu sorusu bugün ' Koltukta duran küçük yastıklara ne denir ? ' oldu. Akşam yapılan yeni Hadi yarışmasında sorulacak bir soru için ipucu paylaşıldı. Bu sefer ipucu günük hayattaki bir eşya ile ilgili oldu. Peki bu küçük yastıklara ne denir? İşte günün Hadi ipucu sorusu ve bugün yarışmada verilecek ödül miktarı...
14 Eylül 2018
Askerlerimizi şehit edip, naaşlarını kaçıranlar yakalandı
Zeytin Dalı Harekatı'nın 2. gününde 2 askerimizi şehit edip naaşlarını kaçıran 9 YPG'li terörist MİT'in operasyonuyla Suriye'de yakalanıp Türkiye'ye getirildi.
14 Eylül 2018
Mevlüt Uysal: “Maltepe’nin 40 yıllık problemini çözdük”
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Maltepe ilçesinin 1/1000’lik imar planı kabul edildi. Mevlüt Uysal: “İBB Meclisi’mizde bugün Başıbüyük - Gülensu ve Gülsuyu 1/1000’lik İmar Planları onaylandı. Böylece, Maltepe ilçemizdeki 40 yıllık bir problemi çözmüş olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Maltepe ilçemiz ve İstanbul’umuz için hayırlı olsun” dedi.