TIMELINE

14 Eylül 2018
Ankara'da şaşırtan daire fiyatı!
"Ankara'da şaşırtan daire fiyatı!" haberi için lütfen tıklayın...
13 Eylül 2018
Bir Zamanlar Çukurova'nın ilk bölümü yayınlandı!
Atv’nin heyecanla beklenen dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın ilk bölümü yayınlandı. Muhteşem oyuncu kadrosuyla 1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına gelen bir olaydan yola çıkan dizinin 1. bölümü izleyiciyle buluştu. Atv’nin yeni dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın ilk bölümünü buradan izleyebilirsiniz…
13 Eylül 2018
Ünlülerin estetiksiz halleri ve geçirdikleri değişim...
"Ünlülerin estetiksiz halleri ve geçirdikleri değişim..." haberi için lütfen tıklayın...
13 Eylül 2018
Spor medyasında Ali Koç endişesi! Ambargo genişler mi?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, canlı yayında A Spor internet sitesi haberlerini paylaşarak hedef göstermesi ve bu haberler dolayısıyla A Spor muhabirini yayına kabul etmemesi, spor basınında endişe yarattı.
13 Eylül 2018
Haberler her yerde ambargo A Spor'a!
Geçtiğimiz günlerdeki Fenerbahçe Kulüp Televizyonu'nda yapılan "Camiaya Sesleniş" programında A Spor'a ambargo uygulanmıştı ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç A Spor'u açıkça hedef göstermişti. Şimdi söz konusu haberin kaynaklarına hep beraber bakalım.
13 Eylül 2018
İşte 'Bir Zaman Çukurova'nın oyuncu kadrosu!
Atv’nin yeni dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’da ilk bölümü seyirciyle buluştu. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ikinci bölümü heyecanla beklenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncu kadrosu da kalitesiyle dikkat çekiyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncu kadrosu!
13 Eylül 2018
"Enflasyon Ekim'den sonra düşecek"
Son dakika haberi... Bakan Berat Albayrak, ekonominin 3 yıllık yol haritası olan OVP'nin 20 Eylül'de açıklanacağını belirtti. Merkez Bankası'nın son kararının ardından bağımsızlık tartışmasının kapandığını söyleyen Albayrak, Ekim'den itibaren enflasyonda dengelenme yaşanacağını vurguladı.
13 Eylül 2018
Türkiye kendi helikopterini üretebilen 7’nci ülke oldu
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii(TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, yerli kaynaklarla geliştirilen ilk yerli helikopter olan T625 Genel Maksat Helikopterle ilgili, “Türkiye kendi başına helikopter yapabilen 7’nci ülke oldu. Ülkemize ve şirketimize büyük getirisi olacak” dedi.
13 Eylül 2018
Ağrı Dağı'ndan Avrupa'ya gönderiliyor
Ağrı Dağı eteklerinde yetiştirilen "Meksika biberi", Avrupa'ya ihraç ediliyor
13 Eylül 2018
Öğretmenlere bedelli askerlik kolaylığı
Öğretmenler, yarıyıl ve yaz tatilinde bedelli askerlik yapabilecek.