TIMELINE

08 Eylül 2018
12 Dev Adam Super Cup'ta şampiyon
Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen Super Cup mücadelesinde A Milli Erkek Basketbol Takımı , Çekya’yı 89-80'lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla ay-yıldızlılar, Super Cup’ta ilk şampiyonluğuna ulaştı.
08 Eylül 2018
Darbe planı elinde patladı
ABD yönetiminin, Latin Amerika ülkesi Venezuela'da ordudaki bazı isyancı askerlerle gizli darbe görüşmeleri yaptığı, başarısız olma ihtimalini göz önünde bulundurarak darbe planından daha sonra vazgeçtiği iddia edildi.
08 Eylül 2018
Emekli aylık hesaplaması değişecek mi?
Milyonlarca emeklinin aylıklarının hesaplanması için yararlanılan ''karma hesaplama sistemi''nin kaldırılıp yerine ''tek hesaplama sistemine'' dayanan yeni bir sistemin geleceği gündemde konuşulan konular arasında yer alıyor. Peki, yeni hesaplama sistemine geçilmesi durumunda emekli maaşları yükselecek mi? Tüm detaylar haberimizde….
08 Eylül 2018
Fatih Terim'den büyük revizyon! İşte Galatasaray'ın yeni 11'i
Transferin son günlerinde takıma katılan Badou Ndiaye ve sakatlığını tamamen atlatan Garry Rodrigues'in milli arada tamamen hazır hale gelerek Kasımpaşa karşılaşmasına ilk 11'de başlaması bekleniyor.
08 Eylül 2018
Başkan Erdoğan nikah törenine katıldı
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Başdanışmanı Sefer Turan'ın kızı Zeynep Turan ile Doğukan Sever'in Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kampüsü'ndeki kültür merkezinde düzenlenen nikah törenine katıldı
08 Eylül 2018
PKK üyesi kadın İzmir'de yakalandı!
Son dakika haberi: Terör örgütü PKK/KCK'nın Avusturya'daki derneklerinin yöneticilerinden biri İzmir'de yakalandı
08 Eylül 2018
Türkiye'nin çağrısı Avrupa basınında!
"Türkiye'nin çağrısı Avrupa basınında büyük ses getirdi!" haberi için lütfen tıklayın...
08 Eylül 2018
Meteoroloji'den kritik sağanak uyarısı
Meteoroloji uyardı! Marmara Bölgesi, Akdeniz'in iç kesimleri, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile bazı illerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
08 Eylül 2018
Almanlardan İlkay Gündoğan'a şok hareket!
UEFA Uluslar Ligi A Grubu'nda Almanya ile Fransa golsüz berabere kalırken maça İlkay Gündoğan'a gösterilen tepkiler damgasını vurdu. Türk asıllı futbolcu, Leon Goretzka'nın yerine oyuna girerken tribünlerin tepkisiyle karşılaştı.
08 Eylül 2018
60 yılda uçak ve helikopter kazalarında ölen ünlü isimler!
Maltepe sahilinde Perşembe günü düşen Bell 430 tipi helikopterde iş insanı Halil İbrahim Ünver yaşama veda etti. İşte 60 yılda uçak ve helikopter kazalarında ölen ünlü isimler