TIMELINE

29 Eylül 2018
Fenerbahçe'ye golcü isim!
Fenerbahçe'nin Stoke City'de forma giyen Mame Diouf için İngiliz ekibinin kapısını çaldığı iddia edildi. Sky Sports teklif edilen rakamın 3.5 milyon Euro olduğunu yazdı
29 Eylül 2018
Sedanur cinayetinde flaş gelişme!
Son dakika: Kars Cumhuriyet Başsavcılığı, Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in öldürülmesine ilişkin 2 kişinin daha tutuklandığını bildirdi.
28 Eylül 2018
İki Alman polis hakkında soruşturma!
Erdoğan'ın Almanya ziyareti sırasında görev alan iki polis memurunun NSU cinayetlerinin faillerinden Uwe Böhnhardt'ın ismini görev takma adı olarak kullandığı ortaya çıktı. Polisler hakkında soruşturma başlatıldı.
28 Eylül 2018
Facebook'tan skandal itiraf
Facebook'tan yapılan açıklamada, yaklaşık 50 milyon kullanıcının etkilendiği güvenlik ihlalini 25 Eylül tarihinde fark ettiklerini ve araştırmaların devam ettiği duyuruldu.
28 Eylül 2018
Çavuşoğlu, Washington Post'a makale yazdı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Washington Post gazetesine yazdığı makalede,Başkan (Donald) Trump'ın başarısız Ortadoğu politikasını değiştirme fırsatı var, ABD ve Avrupa makamlarınca terörist olarak belirlenmiş bir örgütün Suriye kolu olan YPG’ye yapılan silah yardımlarını durdurarak terör örgütüne darbe vurabilir. "Suriye savaşın ortasında. Gerçekçi olmak gerekirse, Washington’daki karar vericiler bu sözü verebilecek bir pozisyonda durmuyor. YPG’yi silahlandırmak Türkiye’yi ve on yıllardır acımasız radikal terör örgütlerinin şiddet ve korkusuyla yüzleşen halkını doğrudan tehlikeye atıyor. Ve şimdi NATO müttefikinin yardımıyla PKK tepeden tırnağa silahlandırılmış oluyor" değerlendirmesinde bulundu.
28 Eylül 2018
Meteoroloji'den İstanbul için şok uyarı
İstanbul'a pazar günü, Orta Akdeniz üzerinde oluşan tropik fırtınanın etkisiyle yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde metrekareye 50 ila 100 kilogram yağış düşmesi bekleniyor.
28 Eylül 2018
Terörist Nazik'in mahkeme ifadesi ortaya çıktı
Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) tarafından Suriye'de yakalanıp Türkiye'ye getirildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Reyhanlı saldırısının faillerinden terörist Yusuf Nazik'in verdiği 11 sayfalık ifade ortaya çıktı. İfadesinde bombaları taşıdığını, saldırı için Nasır Eskiocak'a talimat verdiğini kabul eden Nazik, ancak saldırının Suriye'de ÖSO'ya karşı yapılacağını sandığını iddia ederek, "Oyuna getirildim, kendi milletimize, vatanımıza ihanet ettirdiler" dedi.
28 Eylül 2018
Erdoğan'dan Almanya'da flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Alman mevkidaşı Steinmeier'a terör örgütleri ve Can Dündar konusunda eleştiriler yönelterek, "PKK yandaşları Almanya'da elini kolunu sallayarak gösteriler yapıyor. Bir sözde gazeteci boşluktan yararlanarak Almanya'ya sığındı. Almanya şimdi onu el üstünde tutuyor. Sayın Başkan bu konuyu açmasa, ben bunları burada konuşmazdım. Muhabbet sofrasında bunlar konuşulmaz" dedi
28 Eylül 2018
Erdoğan: Türkiye’ye yatırım yapan hep kazandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye yatırım yapanın bugüne kadar hep kazandığını ve kazanmaya devam edeceğini belirtti.
28 Eylül 2018
"Yerli Adriana Lima"
Miss Turkey yarışmasının üzerinden bir hafta geçti ancak adaylar konuşulmaya devam ediyor. Miss Turkey 2018 üçüncü güzeli Roda Irmak Kalkan, Adriana Lima benzerliği ile dikkat çekiyor. Roda Irmak Kalkan kimdir? Roda Irmak Kalkan kaç yaşında?