TIMELINE

13 Eylül 2018
Güncel altın fiyatları ne kadar?
Son günlerde sıkça iniş çıkış gösteren altın fiyatları ile ilgili vatandaşların arayışları hız kesmiyor. Son dakika altın fiyatlarını araştıran yurttaşlarımız, Kapalıçarşı'daki çeyrek altın ne kadar, gram altın ne kadar sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları...
12 Eylül 2018
'Futbolun Süperleri' ödüllerini aldı!
"'Futbolun Süperleri' ödüllerini aldı!" haberi için lütfen tıklayın...
12 Eylül 2018
E-5'te korkutan yangın!
İstanbul'un E-5 karayolu üzerinde Yenibosna mevkiinden Avcılar istikametine ilerleyen bir minibüs alev aldı. Meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
12 Eylül 2018
Erdoğan ile Nazarbayev ortak hedefler için buluşacak
Kazakistan ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin kuruluşunun 26. yılında Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, yarın Türkiye’ye bir resmi ziyaret gerçekleştirecek.
12 Eylül 2018
2018 KYK yurt yerleştirme sonuçları belli oldu
Son dakika: 2018 KYK yurt yerleştirme sonuçları belli oldu. Yurt başvurusu yapan öğrencilerin merakla beklediği KYK sonuçları öğrencilerin erişimine açıldı. KYK yurt yerleştirme sonuçlarını "sonuc.kyk.gov.tr" 'den öğrenebilirsiniz. İşte merak edilen tüm detaylar...
12 Eylül 2018
Ataşehir'de bomba alarmı!
Ataşehir'de sokakta poşet içerisinde 2 adet el bombası bulundu. Polis ve bomba imha ekipleri olaya müdahale ediyor
12 Eylül 2018
Gergin bekleyiş, tahminlerden daha kötü... Sayı hızla artıyor
ABD'de son yılların en şiddetli kasırgası olması beklenen Florence'in cumartesi karaya ulaşacağının tahmin edildiği açıklandı. Bu nedenle tahliye emri verilenlerin sayısı 1 milyondan 1,7 milyona yükseldi. Trump kasırganın beklenenden "daha kötü" olacağını belirtti.
12 Eylül 2018
Görenleri şaşkına çeviren kareler
"Görenleri şaşkına çeviren kareler" haberi için lütfen tıklayın...
12 Eylül 2018
FETÖ'nün hücre evine yönelik operasyon
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan eski öğretmen tutuklandı.
12 Eylül 2018
'ABD'nin gerilemesine 2 yıl kaldı'
Dünyanın en büyük yatırım yönetimi firmalarından Bridgewater Associates'in kurucusu Ray Dalio, Amerikan ekonomisinin 2 yıl içinde gerilemesini öngördüğünü belirtti.