ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE BUGÜN (10 EYLÜL 2021) ATV LİNKİ YOUTUBE | Güldane Biçer ve Ayşe Altuntaş cinayetinde flaş gelişme!

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını bugün yine milyonları ekran başına kilitleyecek. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Yanıt bekleyen sorular, sessizliğe gömülen bakıcı, gözü yaşlı bir evlat, acılı aile yakınları! İddialar, ihtimaller, ipuçları... Markette öldürülen karı-koca, çiftin kızlarından suçlamalar! İzmir Selçuk'taki çifte cinayette katil kim? Evinin önünde zorla kaçırıldı! Korku tehdit şiddet! Tedirgin ve endişeli aile...Bir Çocuk annesi Şilan Topal'la ilgili sıcak gelişme! Yanıt bekleyen sorular, sessizliğe gömülen bakıcı, gözü yaşlı bir evlat, acılı aile yakınları! Hüseyin ve Mehmet Şen'in katil ya da katilleri kim? İki kadın, iki cinayet! Öldürülüp gömüldüler, birinin kocası diğerinin kuzeni Mehmet Taşdelen! Güldane Biçer ve Ayşe Altuntaş cinayetleri hakkında gelişmeler Müge Anlı'da!

Giriş Tarihi 06 Eylül 2021, 09:59 Güncelleme 10 Eylül 2021, 13:04
ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE BUGÜN 10 EYLÜL 2021 ATV LİNKİ YOUTUBE | Güldane Biçer ve Ayşe Altuntaş cinayetinde flaş gelişme!

İÇİNDEKİLER

Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", 30 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00'da Atv ekranında kaldığı yerden izleyicisiyle buluştu. Müge Anlı Atv canlı yayını ve Müge Anlı son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN İZLE - TIKLA

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE LİNKİ - TIKLA

Markette öldürülen karı-koca, çiftin kızlarından suçlamalar! İzmir Selçuk'taki çifte cinayette katil kim?

Evinin önünde zorla kaçırıldı! Korku tehdit şiddet! Tedirgin ve endişeli aile...Bir Çocuk annesi Şilan Topal'la ilgili sıcak gelişme!

Yanıt bekleyen sorular, sessizliğe gömülen bakıcı, gözü yaşlı bir evlat, acılı aile yakınları! Hüseyin ve Mehmet Şen'in katil ya da katilleri kim?

İki kadın, iki cinayet! Öldürülüp gömüldüler, birinin kocası diğerinin kuzeni Mehmet Taşdelen! Güldane Biçer ve Ayşe Altuntaş cinayetleri hakkında gelişmeler Müge Anlı'da!

Yanıt bekleyen sorular, sessizliğe gömülen bakıcı, gözü yaşlı bir evlat, acılı aile yakınları! İddialar, ihtimaller, ipuçları... Hüseyin ve Mehmet Şen'in katil ya da katilleri kim?

Markette öldürülen karı-koca, tüyler ürperten çifte cinayet, şüpheli isimler...

Yedikleri darbelere göre 'bu insan solaktır' bilgisine ulaşan ailenin şüphelendiği o isim Müge Anlı canlı yayınında. Şenay - Hüseyin Özkan çiftini kim neden öldürdü?

Evdeki altın ve paraları aldı, 1 Eylül'de kayıplara karıştı! 16 yaşındaki kızla ilgili sıcak gelişmeler...

23 yaşında gencecik bir kadın, yıllar gördüğü şiddetten kaçtı, zorla kaçırıldı! Sokak ortasında korku dolu anlar, yardım çığlıkları... Silah zoruyla kaçırılan 1 çocuk annesi Şilan Topal nerede?

Darp, işkence, cinayet! Aynı kaderi yaşayan iki kardeş, dehşet evindeki korkunç gece! Kan donduran detaylar...Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşlerin katili kim?

Müge Anlı'da mucize kavuşmalar, kardeş ve yeğenler... 27 yıllık hasret sona erdi. Melike'nin hiç görmediği annesiyle buluşması Müge Anlı'da!

Markette öldürülen çift, dikkat çeken detaylar... Marketti çifti kim neden öldürdü? Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan neden öldürüldü? Ailenin şüphelendiği isim Atv canlı yayınında.

Türkiye'nin gündemine oturan aile Palular... Karar duruşmasında son sözlerini söylediler. Mahkeme salonunda neler yaşandı, hakim ne karar verdi? Palu ailesi davasında son karar ve daha fazlası Müge Anlı canlı yayınında.

İşkence kurbanı iki kardeş! Kan gölüne dönen ev, soru işaretleri... Evdeki bakıcı ile ilgili iddialar, uçlanan akraba, Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşleri kim, neden öldürdü? Şen kardeşlerin bakıcısı hakkında şok iddialar dikkat çeken açıklamalar! İddiaların odağındaki bakıcının eski eşi ve eşi Müge Anlı canlı yayınında...

27 yıllık özlem, yürek burkan bir hikaye, şiddet mağduru anne ve kız! Osmaniye'de yaşamını sürdüren Melike Oyunlu'nun anne hasreti son mu buluyor?

Kiralık katil şüphesi... Esas katiller dışarıda mı? Çifte cinayette tetiği kim çekti? Cinayet saatinde şüphe uyandıran araç kime aitti? Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili yeni detaylar Müge Anlı'da.

21 yaşında genç bir kız ve 60 yaşında bir öğretmen. Aileyi şoke eden evlilik, endişe ve gözyaşı... Günlerdir kayıp olan ikili nerede?

Hatay'daki dehşet gecesi... Darp işkence katliam... Evdeki bakıcı...

Kan gölüne dönen odalar...