Müge Anlı SEZON FİNALİ (SON BÖLÜM) İZLE 2 Temmuz ATV YOUTUBE linki! Konya cinayetinde Büşra Büyükşen'den itiraf geldi mi?

Müge Anlı bugün sezon finali ile 13. sezona veda ediyor. Atv ekranlarında başarıdan başarıya koşan ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla Türkiye gündemini belirleyen Müge Anlı'da bugün neler olacak? Cinayete kurban giden karı - koca! Tepkiler suçlamalar, sorular... Necla ve Metin Büyükşen'in katili kim? Necla ve Metin Büyükşen'in sakladığı sır ne? Konya'daki çifte cinayetin nedeni yasak aşk mı? Büşra Büyükşen'den itiraf geldi mi?

Giriş Tarihi 28 Haziran 2021, 10:09 Güncelleme 02 Temmuz 2021, 12:47
Müge Anlı SEZON FİNALİ SON BÖLÜM İZLE 2 Temmuz ATV YOUTUBE linki! Konya cinayetinde Büşra Büyükşen’den itiraf geldi mi?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (2 Temmuz) neler yaşandı? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

MÜGE ANLI SEZON FİNALİ (SON BÖLÜM) İZLE ATV YOUTUBE - TIKLA

Cinayete kurban giden karı - koca! Tepkiler suçlamalar, sorular... Necla ve Metin Büyükşen'in katili kim?

Gelinlerinin yasak aşkı yüzünden mi öldürüldüler?

Büşra Büyükşen'in ifadeleri Betül - Uğur Büyükşen, Yılmaz ve Mehmet Ali üzerinde şüpheleri yoğunlaştırıyor.

Yeni iddialar şok ihtimaller! Necla ve Metin Büyükşen cinayetinde şok isim! Katil kim?

Necla ve Metin Büyükşen'in katili kim?

Korku ve endişe! Aramaya gelen doktor adayı kardeş kısa sürede gelen güzel haber! 24 yaşındaki kayıp doktor canlı yayında.

MÜGE ANLI SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Bu sezona 24 Ağustos 2020 tarihinde başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programının sezon finali 2 Temmuz Cuma günü son bölümü ile ekranlara gelecek.

3 çocuklu çiftin esrarengiz ölümü! Doktor Osman Büyükşen'in Konya'daki evlerinde cinayete kurban giden anne ve babası Necla ile Metin Büyükşen için canlı yayında yaptığı çağrı karşılık buldu.

Çifte cinayetin akılalmaz sır perdesi Müge Anlı canlı yayınında! İtiraf geldi mi?

Necla ve Metin Büyükşen'in katili kim?