Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 23 Nisan Cuma YOUTUBE linki Evlilik dolandırıcılığı ile suçlanan eşini savunan 'dede'den şok sözler!

Atv canlı yayınında başarıdan başarıya imza atan Müge Anlı'da bugün, (23 Nisan 2021) neler yaşandı? Müge yaz 2868'e gönder, sıcak bir yemeği sen ikram et... Müge Anlı ve Dostları sadece afetlerde değil Ramazan'da da görev alıyor... Müge Anlı'da bugün 23 Nisan coşkusu yaşanıyor! Ragıp Savaş'ın merhum annesi adına bulunduğu anlamlı bağış sonrası Müge Anlı'dan da çocuklara 23 Nisan hediyesi geldi. Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile sık sık adından söz ettiren başarılı sunucu ve Gazeteci Müge Anlı, tablet hediyesi ile çocukların yüzünü bir kez daha güldürdü. Diğer yandan canlı yayında ele alınan konular ise yine gündeme damga vuracak! Evlendirme dolandırıcılığıyla suçlanan eşini savunan dede iddialara ne yanıt verecek? 4 çocuk annesi Lütfiye Gündüz'ün şüpheli kaybı... 13 aydır kayıptı Müge Anlı 1 saatte buldu. Anne-kızın göz yaşartan kavuşması! Havva Bulut ve bakımını üstlendiği kişi ve daha fazlası Müge Anlı'da!

Giriş Tarihi 19 Nisan 2021, 10:14 Güncelleme 23 Nisan 2021, 18:30
Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 23 Nisan Cuma YOUTUBE linki Evlilik dolandırıcılığı ile suçlanan eşini savunan ’dede’den şok sözler!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı son bölümünü aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (23 Nisan) neler yaşanıyor? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge yaz 2868 e gönder sıcak bir yemeği sen ikram et... Müge Anlı ve Dostları sadece afetlerde değil Ramazan'da da görev alıyor...

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA

Aynı köye gelin giden sahte gelin anne - kızlar, iddialar suçlamalar! Evlendirme dolandırıcılığıyla suçlanan eşini savunan dede iddialara ne yanıt verecek?

8 yıldır kayıp bir kadın boşandı kayıplara karıştı! Sevgilisiyle mi gitti öldürüldü mü? 4 çocuk annesi Lütfiye Gündüz'ün şüpheli kaybı...

13 aydır kayıptı Müge Anlı 1 saaatte buldu. Anne-kızın göz yaşartan kavuşması! Havva Bulut ve bakımını üstlendiği kişi Müge Anlı'da!

Hayalleri yıkan sahte gelinler... İddiaların odağındaki üvey anneanne Özden Kum'un eşi canlı yayında...

Sosyal medyada tanıştı, genç sevgilisini yübinlerce lira kaptırdı! Dolandırıcılıktan alıkoymaya, tehditten şantaja Semra Kır'ın dehşete düşüren hikayesi...

Soru işaretleriyle dolu bir yangın iddiaların odağında bir baba ve ev arkadaşı... Salih Demirel'in şüpheli ölümü...

Üvey anneanne buldu aynı köyden damatlar vaatlere kandı. Sahte gelinler anne-kız çıktı! Akılalmaz olaylar, hayrete düşüern açıklamalar... u kadar da olmaz dedirten dolandırılma iddiası Müge Anlı canlı yayınında.

Soru işaretleriyle dolu bir yangın, iddiaların odağında baba ve ev arkadaşı... Salih Demirel'in şüpheli ölümünde şok detaylar!

Evlenmeye kalktı borç batağına yuvarlandı! Köye gelinleri kim getiriyor? Mağdurlar peş peşe ortaya çıktı! Sahte gelinin kızı ve gelinleri bulduğu ileri sürülen üvey annneanne canlı yayında...

Ameliyat öncesi Uşak'ta kayıplara karışan 15 yaşındaki liseli ve arkadaşı bulundu.

Film gibi bir öykü, tek bir fotoğraf, 30 yıllık özlem ve merak... Hasret son bulacak mı? Annesini arayan İrfan Aybirdi'nin öyküsü ve daha fazlası izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Şüpheli bir yangın, hayatını kaybeden bir genç, suçlanan ev arkadaşı... Kundaklama mı cinayet mi?