Diriliş Osman'a flaş transfer! Hayat verdiği karakteri canlandıracak

Yeni sezonda ATV'de ekrana gelecek olan Diriliş Osman dizisinin kadrosu netleşmeye başlıyor. Merakla beklenen diziye son dahil olan isim ise Diriliş Ertuğrul'un sevilen ismi oldu. TRT'de görkemli bir şekilde final yapan Diriliş Ertuğrul'dan birçok kişinin Diriliş Osman'da yer almayacak olması, kadroya hangi oyuncuların dahil olacağı sorularını sordurtmaya başlamıştı.

Giriş Tarihi 26 Temmuz 2019, 09:12 Güncelleme 02 Ağustos 2019, 16:38
Diriliş Osman’a flaş transfer! Hayat verdiği karakteri canlandıracak

İÇİNDEKİLER

Dizi ne zaman başlayacak?

Diriliş Osman ilk sezon başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken, dizinin 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması bekleniyor.

DİRİLİŞ OSMAN HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Diriliş serisinin devamı niteliğinde olan Diriliş Osman dizisi, yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Senarist ve yapımcı Bozdağ açıklamasında "Diriliş serimiz 'Diriliş Osman' olarak bu sezon ATV' de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Peki Nurettin Sönmez kimdir?

Sevilen oyuncu Sönmez, 24 Temmuz 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Sönmez, İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Fakültesi ve Can ve Arsen Gürzap'ın Dialog Oyunculuk Okulu'ndan mezun olmuştur.

Nurettin Sönmez uzak doğu sporlarıyla on beş yıldır ilgilenmektedir. Bu sporun dört yılını Çinli bir ustanın peşine takılarak bisiklet üstünde geçirmiştir.

Daha sonra ise Kuzey Çin'e giderek tapınak hayatının öğreti tekniklerini farklı bir boyuta taşımıştır.

Nurettin Sönmez izleyici karşısına ilk olarak 2011 yılında Mavi Kelebekler adlı dizide Branko Brekoviç Karakteri ile çıkmıştır.

Akabinde 2013 senesinde Osmanlı'da Derin Devlet adlı dizide Gaddar Ali karakterini canlandırdı

Şimdiye dek 6 dizide rol alan Nurettin Sönmez, son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Bamsı Beyrek karakterini canlandırdı.

Rol Aldığı Diziler:
Diriliş: Ertuğrul (Bamsı Beyrek 2014-2018)
Tatar Ramazan (2. Sezon, Ulvi, 2013)
Osmanlı'da Derin Devlet (Emir Ali, 2013)
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (2012)
Mavi Kelebekler (Franko, 2011)
Akşam Güneşi (1999)