Diriliş Osman'da flaş gelişme! Osman Gazi'nin amcası ve yengesini canlandıracak isim belli oldu

Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak yeni sezona atv ekranlarında başlayacak olan Diriliş Osman'a iki yeni isim daha katıldı. Burak Özçivit'in hayat vereceği Diriliş Osman'ın amcası Dündar Bey ve yengesini canlandıracak isimler açıklandı. Peki, Diriliş Osman yeni sezona ne zaman başlayacak? Diriliş Osman'da hangi oyuncular olacak?

Giriş Tarihi 20 Temmuz 2019, 12:02 Güncelleme 20 Temmuz 2019, 12:02
Diriliş Osman’da flaş gelişme! Osman Gazi’nin amcası ve yengesini canlandıracak isim belli oldu

İÇİNDEKİLER

Diriliş Osman için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dizi Atv'de izlenir sloganıyla yıllardır efsane dizileri ekranlara getiren atv'de Diriliş Osman rüzgarı esecek. 5 sezon boyunca ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Diriliş Osman'da hangi oyuncuların yer alacağı merak ediliyor. Dizide sürpriz bir gelişme yaşandı ve Osman Gazi'nin amcası ve yengesini canlandıracak isim açıklandı. Peki, Diriliş Osman yeni sezona ne zaman başlayacak? Diriliş Osman kadrosunda kimler var? İşte detaylar...

DİRİLİŞ OSMAN'A 2 YENİ İSİM

Diriliş Osman'da Osman Gazi'nin amcası Dündar Bey'i Ragıp Savaş yengesi Zühre karakterini ise Ayşegül Günay oynayacak.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin yeni sezona ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Ancak önceki sezonlar gibi Eylül-Ekim ayı gibi başlaması bekleniyor.

RAGIP SAVAŞ KİMDİR?

Ragıp Savaş 1966 yılında Kocaeli İzmit'te dünyaya geldi. Ragıp Savaş İsmet İnönü İlkokulu, Merkez Ortaokulu, İzmit Lisesi son olarak Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olarak eğitimi hayatını tamamlamıştır. Çok genç yaşta tiyatro kurucusu olmayı başaran Ragıp Savaş bir dönem profesyonel olarak voleybol oynamıştır. Geçmişten günümüze bir çok tiyatro oyunu, dizi ve sinema'da rol alan Ragıp Savaş 1998 ve 2002 yılları arası Bakırköy Belediye Tiyatrolarında Genel Sanat Yönetmeni Yardımcılığı ile Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır.

Sinema kariyerine 2004 senesinde Neredesin Firuze ile adım atmıştır.

AYŞEGÜL GÜNAY KİMDİR?

Ayşegül Günay Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Bir çok sinema ve dizide rol alan Ayşegül Günay 1969 yılında dünyaya geldi.

Oyuncu aslen Eskişehir'lidir.