Galatasaray’ın yeni hocası Torrent’ten yenilgi yorumu! "Daha çok çalışmalıyız"

"Beklerimiz fazla ileride kalınca rakip açık buldu ve devamında goller yedik"."Eksiklerimiz var ama bunlar bahane değil. Gelişmek için daha fazla çalışmalıyız".

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2022 Güncelleme 17 Ocak 2022, 06:59
Galatasaray’ın yeni hocası Torrent’ten yenilgi yorumu! Daha çok çalışmalıyız

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, Hatayspor'a 4-2 yenildikleri maçın ardından mücadeleyi değerlendirdi. Sadece 1 maç kaybettiklerini söyleyen Torrent İkinci yarıda beeklerimiz fazla ileride kaldılar ve rakip açıklar bulunca goller de geldi..." dedi.



ÇOK FAZLA KONTRA ATAK YEDİK
4 gündür görevde olduğunu belirten Torrent, "Takımla fazla zaman geçiremedik. Gelişmemiz gereken konular var. Bunun için de takım olarak daha fazla çalışmak zorundayız" diye konuştu.



TERİM'E SAYGI DUYUYORUM
Terim ile de ilgili konuşan Torrent, Fatih Terim, Türkiye'de bir efsane. Sadece burada değil, Avrupa'da da çok saygı hak eden bir insan. Kulüp için önemli bir figür" ifadelerini kullandı.



TRANSFER ORTAK KARAR OLMALI
Torrent transfer için ise "Galatasaray'ın daha önce izlediğim maçlarından sonra belli bir fikre sahiptim. Ben bir hocayım burada, transfer kararını, kulübün birlikte alması gerektiğine inanıyorum." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN