Fatih Terim istedi Kaan Ayhan bitiyor

Yönetim birçok takımdan teklif alan gurbetçi futbolcu ile yapılan son görüşmede pürüzleri büyük oranda giderdi. Eğer Kaan Ayhan'la kesin anlaşma sağlanırsa 2.5 milyon euro'luk çıkış parası ödenerek transfer noktalanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2020 Güncelleme 01 Ağustos 2020, 07:06
Fatih Terim istedi Kaan Ayhan bitiyor

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray, Fatih Terim'in ısrarla takımda görmek istediği Kaan Ayhan'ı bitiriyor. Yaklaşık 15 gündür gurbetçi futbolcuyla pazarlıklarını sürdüren Sarı- Kırmızılılar son yapılan görüşmede pürüzleri büyük oranda giderdi.

1.2 MİLYON EURO'YU KABUL ETTİ
Başta Atalanta ve Fenerbahçe olmak üzere birçok takımdan teklif alan Kaan'ın Galatasaray'ın 1.2 milyon Euro'luk teklifini kabul ettiği belirtiliyor. Ufak detaylarla ilgili görüşmeler sürüyor.

TERİM SÜREKLİ GÖRÜŞÜYOR
Fatih Terim'in de Milli Takım'dan öğrencisi olan genç yıldızla sürekli görüştüğü ve transferi için iknaya çalıştığı belirtiliyor. Kaan, Galatasaray'ı seçerse bunda en büyük faktör Terim olacak.

MAICON'UN PARASI KAAN'A
Eğer kesin olarak anlaşma sağlanırsa Maicon'dan gelecek para da kullanılarak Kaan Ayhan'ın 2.5 milyon Euro'luk çıkış maddesi Düsseldorf'a ödenecek ve transfer noktalanacak.