FETÖ’ye karşı milletimizin gücü her zaman arkamızda

Bakan Akif Çağatay Kılıç, “Ülkemizde demokrasinin, hukukun, insan haklarını ilelebet yaşaması için çalışıyoruz. Milletimizin gücü arkamızda” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2016 Güncelleme 29 Temmuz 2016, 00:00
FETÖ’ye karşı milletimizin gücü her zaman arkamızda

İÇİNDEKİLER

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı, milletin gücünü arkalarında hissettiklerini belirtirken, "Bu terör örgütü ile büyük bir mücadele içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda biz bu yolda hiçbir şekilde bu konuda taviz vermeden yürüyeceğiz" dedi.

ÇEKİNCEMİZ ASLA YOK
Spor dünyasından FETÖ'cüleri temizleyeceklerini söyleyen Bakan Kılıç, "Bu terör örgütüne üye olan, onunla iş birliği halinde olanlarla ilgili zaten bir çalışmamız vardı. Ancak 15 Temmuz'dan sonra elimizdeki bilgiler ışığında hızlı bir şekilde tekrar yeniden bir değerlendirme yapıyoruz. Bizim burada hiçbir noktada çekincemiz yok. Kendimize bağlı olan kurumlar; bunların içerisinde görev alanımıza girdiği için spor federasyonları da mevzubahis. Onlarla da görüşme halindeyiz. Futbol federasyonumuzla, diğer federasyonlarla hepsinin başkanlarıyla görüştük. Buradaki incelemeleri hızlı bir şekilde tamamlayıp ondan sonra bununla alakalı atılması gereken adımları tereddütsüz bir şekilde atacağız. FETÖ ile mücadelede milletimizin gücünü arkamızda hissediyoruz. Ligler planlandığı tarihte sorunsuz olarak başlayacak" diye konuştu.