Fred için kiralık formülü

Finansal fair-play çerçevesinde UEFA gelirleri dondurulan Fenerbahçe, fazla maliyetten kaçınarak Brezilyalı golcü Fred'i kiralama yoluna gidecek. Fluminense kulübü ile pazarlıklarını sürdüren Sarı-Lacivertli yönetimin, satın alma opsiyonunu da elinde tutmaya çalışacağı bildirildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2015 Güncelleme 21 Kasım 2015, 00:08
Fred için kiralık formülü

İÇİNDEKİLER

Moussa Sow'un hesapta olmayan bir şekilde takımdan ayrılmasının ardından forvet hattında sadece Fernandao ve Robin Van Persie'ye kalan Fenerbahçe, forvet hattında takviye yapmakta kararlı. Ancak dün finansal fair play nedeniyle UEFA tarafından gelirleri dondurulan Fenerbahçe fazla maliyetten kaçınarak satın alma yerine kiralama formülünü devreye sokacak. Van Persie'yi Barcelona'ya satmayacak olan Fenerbahçe yönetimi, Brezilya'nın Fluminense kulübünde forma giyen 32 yaşındaki forvet oyuncusu Fred'i kiralamak istiyor. Fluminense ile görüşmelerin sürdüren Fenerbahçe yine de sezon sonu için satın alma opsiyonunu elinde tutmak istiyor. 2014 Dünya Kupası'nda Brezilya forması giyen Fred, hala ülkenin en iyi 10 forvet oyuncusundan biri olarak gösteriliyor! Fred'in Fenerbahçe'ye sıcak baktığı da iddia ediliyor.

39 KEZ BREZİLYA MİLLİ TAKIM FORMASI GİYDİ
Flumınense kulübü ile ve oyuncunun menajeri ile görüşmelerin devam ettiği küçük prüzlerin kaldığı da gelen haberler arasında. 32 yaşında ve 1.85 boyunda olan Fred, 2005-2009 yılları arasında Lyon'da forma giymiş ve Avrupalı futbolseverler tarafından o dönemde tanınmıştı. Avrupa Kupası maçında da Fenerbahçe'ye gol atan Fred, 39 kez Brezilya Milli Takım forması giydi. Bu maçlarda 18 gole imza attı. Fred, fırsatçı özelliği ve gol vuruşlarındaki becerisiyle biliniyor.