Diego'lu Fener mest eder

Fenerbahçe yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında İran ekibi Sepahan'ı Düzce'de 1-0 yendi. Kanarya'nın golünü Mehmet Topuz atarken, asist yeni transfer Diego'dan geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2014 Güncelleme 27 Temmuz 2014, 00:40
Diego’lu Fener mest eder

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ilk maçta İran temsilcisi Sepahan ile Düzce 18 Temmuz Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmaya Mert, Hasan Ali, Kadlec, Bekir, Gökhan, Emre Mehmet Topal, Diego, Sow, Mehmet Topuz ve Webo 11'iyle çıkan Sarı-Lacivertliler genel olarak iyi bir görüntü çizdi. Maçın en güzel hareketi 20. dakikada geldi. Ceza sahasının sol kanadında topla buluşan Diego Ribas, topu rakibinden kurtardıktan sonra Mehmet Topuz'un önüne bıraktı. Mehmet Topuz, sağ ayağının üstüyle çok sert vurdu. Top kalecinin uzanamayacağı köşeye gitti ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti.

2. YARIDA ÜSTÜNLÜK FENERBAHÇE'DEYDİ
HER iki takım da 2. yarıda değişikliğe gitti. Hazırlık maçı olmasına rağmen zaman zaman sert hareketlerin sergilendiği maçta Fenerbahçe 2. yarıda oyunun kontrolünü elinde tuttu. Sow çok net ber pozisyondan yararlanamazken, İran temsilcisinin son anlarda bir şutu direktön döndü. Sahadan 1-0 galip ayrılan Fenerbahçe, hazırlık maçlarına galibiyetle başladı.