Sow ve Meireles'ten ayrılık sinyali

CAS'ın kararını açıklamasının ardından Sow ve Meireles'in menajerleri yönetime oyuncularının başka takımlara transfer olmak istediğini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2013 Güncelleme 31 Ağustos 2013, 02:53
Sow ve Meireles’ten ayrılık sinyali

İÇİNDEKİLER

CAS'ın UEFA'nın verdiği Avrupa kupalarından 2 yıl men kararını onamasından sonra Fenerbahçe'deki gerilim yönetimin ardından futbol takımına da sıçramış durumda...

ETKİLERİ BAŞLADI
Sarı-Lacivertliler'de özellikle takımda bulunan eski yabancılar bu durumdan oldukça rahatsız. Yeni transferler ise böyle bir durumun yaşanabileceğini bile bile geldikleri için herhangi bir sorun çıkarmıyorlar. Ancak Meireles ve Sow gibi takımın önde gelen yıldızları bu durumdan oldukça hoşnutsuz.

BU SEZON ZOR GİBİ!
Raul Meireles ile Moussa Sow'un menajerleri oyuncularının başka takımlara transfer olmak istediğin yönetime bildiğirdiği öğrenildi. Ancak transferin bitmesine az bir zaman kaldığı için bu sezon itibarıyla bu iki futbolcu takımda kalacak gibi görünüyor. Yönetim, kirizin büyümemesi içik çaba gösteriyor.

KRASIC GiTTi HOLMEN GELDi!

F.Bahçe'nin Sırp futbolcusu Krasic, Fransa 1. Lig ekiplerinden Bastia'ya 1 yıl süreyle kıralandı. Krasic'in gidişiyle Holmen'in lisansı çıkartılacak.