Götze Bayern'e Robben Aslan'a

Bayern Münih'in Mario Götze'yi 37 milyon Euro'ya transfer etmesinin ardından Arjen Robben'e yol göründü. Bild Gazetesi, takımdan ayrılacak olan Hollandalı yıldız ile Galatasaray'ın yakın ilgilendiğini okurlarına duyurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2013 Güncelleme 25 Nisan 2013, 02:11
Götze Bayern’e Robben Aslan’a

İÇİNDEKİLER

Drogba ve Sneijder'den sonra bir dünya yıldızı daha Galatasaray yolunda.. Alman Bild Gazetesi, Bayern Münih'in Hollandalı futbolcusu Arjen Robben ile Galatasaray'ın flörtte olduğunu yazdı. Gelecek sezon Bayern Münih'i çalıştıracak olan Guardiola, ilk icraatını Dortmund'un gol makinesi Mario Götze'yi transfer ederek gerçekleştirdi ve Robben ile çalışmak istemediğini yönetime bildirdi. Bunun üzerine G.Saray da harekete geçerek Bayern Münih'in kapısını çaldı. Aysal'ın yakın arkadaşı olan Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness ile bizzat görüştüğü ifade edildi. Aysal'ın Bayern'in Barça zaferinden sonra Uli Hoeness'i de mesajla tebrik ettiği öğrenildi.

ASLAN MUSLERA'YI DA ELİNDE TUTMAK İSTİYOR!
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi finali hedefi koyan ve Robben gibi yıldız bir oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan Galatasaray, diğer taraftan da elinde oyuncuları takımda tutmaya çalışıyor. Bayern'den 4 yiyen Barcelona, kalecisi Valdes'i gönderip yerine G.Saray'ın file bekçisi Muslera'yı almak istiyor. Aysal, daha önce Muslera'nın bonservisini 25 milyon Euro olarak açıklamıştı. Ancak Cimbom, şu durumda Muslera'yı o fiyata bile satmaya yanaşmıyor.