Sakatlık kabusu

4 sakat futbolcudan yoksun olan A Milliler'de, dünkü çalışmada Hamit idmana çıkmadı. Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Semih Kaya düz koşu ile yetindi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mart 2013 Güncelleme 20 Mart 2013, 00:54
Sakatlık kabusu

İÇİNDEKİLER

2014 Dünya Kupası elemelerinde 22 Mart'ta Andorra ile karşılaşacak A Milli Futbol takımımız, ilk antrenmanını yaptı. Andorra'ya yaklaşık 200 kilometre uzaklıktaki Barcelona kentinde kampa giren milli takım, Espanyol takımının Ciutat Esportiva adlı tesislerinde çalışmalarına başladı.

ÖZEL HAYATINDA SORUN
Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ısınma hareketlerinin olduğu ilk yarım saati basına açık tutuldu. Milli futbolculardan Hamit Altıntop, sol uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tedavisi sebebiyle antrenmana çıkmadı. Ayrıca Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Semih Kaya da takımdan ayrı olarak düz koşu ile yetindiler.

HAMİT'İN ŞANSI YÜZDE 50
Sol uyluk arka adalesinde gerilme olan Hamit Altıntop'un 22 Mart'taki Andorra maçına yetişme şansının yüzde 50 olduğu belirtiliyor. Dün yapılan antrenmanda yüzüne darbe alan Gökhan Gönül'ün burnunda kanama meydana geldi. Gökhan'a tampon tedavisi yapıldı.

MİLLİLER BUGÜN ANDORRA YOLCUSU
Ay-Yıldızlı ekibimiz bu sabah yapacağı antrenmanın ardından Andorra'ya geçecek. Millileri yaklaşık 200 kilometrelik bir yolculuk bekliyor. Yolculuğun karayolu ile gerçekleşeceği öğrenildi.