Ayşegül Çınar ile sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, bir otelin restoranında olay çıkardı! Ardından polisleri yaraladı

Dizi oyuncusu Ayşegül Çınar ile sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, bir otelin restoranında olay çıkardı. Kavgada 7’si polis, 12 kişi yaralandı. Çınar, restoranda saldırıya uğradığını iddia etti. Ayşegül Çınar, kendilerini gözaltına alan polise, "Haritadan yer beğenin" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2021 Güncelleme 01 Temmuz 2021, 09:13
Ayşegül Çınar ile sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, bir otelin restoranında olay çıkardı! Ardından polisleri yaraladı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beyoğlu'nda bir otelin restoranında saat 01.00'de meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti:

Bir televizyon kanalında gösterilen Yasak Elma dizisinin oyuncusu Ayşegül Çınar ile sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, restoranda eğlenirken bir anda çevredekilerle tartıştı.

Mutfağa giden Çalıkoğlu, eline iki bıçak alarak mekan sahibi ve çalışanlara saldırdı. Tartışma üzerine araya restoran çalışanları girdi. Bu sırada 5 restoran çalışanı çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çalıkoğlu, tekrar mekan yetkilileri ve çalışanlarına saldırmak istediği sırada kendisini tutmak isteyen polis memurunun belindeki silahı alarak mekanda ateş etti.

İkinci kez zor kullanılarak gözaltına alınan Çalıkoğlu kelepçelenerek mekandan çıkarılmak istendi. Bu sırada 7 polis memuru da çeşitli yerlerinden yaralandı.

Görevlilere engel olmak isteyen oyuncu Çınar ise iddiaya göre, "Siz benim erkek arkadaşımı gözaltına alamazsınız. Ben sanatçıyım. Haritadan yer belirleyin. Gazetecileri çağıracağım buraya, hepinizi rezil edeceğim. Sizi tek tek vurdurtacağım" diye tehdit etti.

Çınar, araçta bir polis memuruna da kafa attı. Hastaneye kaldırılan 5'i polis 9 kişi ayakta tedavi edildi. Bu kişilerin hepsi, kavgacı çiftten şikayetçi olduklarını bildirdi.

Geceyi Karaköy Polis Merkezi'nde geçiren çift savcılığa sevk edildi.

ARACINDA UYUŞTURUCU ÇIKMIŞTI...
Karakola
girişi sırasında basın mensuplarının soruları üzerine konuşan Ayşegül Çınar, "Benim işim söz konusu, mekanda biz saldırıya uğradık. Beyefendi kaçtı. Bizi şu an alıkoyuyorlar" iddiasında bulundu.

Çınar, geçtiğimiz mart ayında Beşiktaş'ta aracında 20 gram uyuşturucu maddeyle yakalanmıştı. Adliyeye sevk edilen Çınar, uyuşturucuyu aracına eski sevgilisinin koymuş olabileceğini söylemişti.

SERBEST BIRAKILDI
Ayşegül Çınar savcılık tarafından serbest bırakılırken, sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YUNUS EMRE KAVAK- MUSTAFA BAKIRHAN