Forbes listesindeki zenginler Bodrum’a demirledi!

Forbes listesinin üst sıralarındaki zenginler yine Bodrum’u tercih etti… Amazon’un patronu Bezos, Flying Fox ile diğer işadamları da pahalı yatlarıyla Ege’ye demirledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2019 Güncelleme 24 Ağustos 2019, 07:57
Forbes listesindeki zenginler Bodrum’a demirledi!

İÇİNDEKİLER

Amerikalı girişimci ve Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, lüks yatı Flying Fox ile Ege'de tatil yaptı. Bodrum'a hayran kalan 159,5 milyar dolar ile dünyanın en zengin adamı Bezos'un yatırım yapacağı da iddia edildi.

GAZPROM CEO'SU
Geçtiğimiz günlerde eşi MacKenzie'den boşanan ve tazminat olarak 36 milyar dolar ödeyen Jeff Bezos, farklı alanlara yatırım yapacağını açıkladı. Bodrum'u tercih eden sadece Bezos mu? Elbette hayır. Gazprom'un Başkanı Alexey Miller, Dimitry Kamenshchik, Andrey Molchanov, Kirill Pisarev ve Alexei Fedorychev de yatlarıyla Bodrum'u tercih etti. Here Comes The Sun (3 aylık kirası 9 milyon euro), Phoenix 2 (haftalık kirası 1 milyon dolar), Savannah (haftalık 1 milyon euro), Aquila (Haftalık 950 bin euro). Yatlar, Bodrum, Marmaris ve Göcek'te de görüldü. YAZLIK ALDI
Uluslararası medyada da bu yatların ve işadamlarının tercihi Bodrum geniş şekilde yer aldı. Sadece zenginler Bodrum'u tercih etmedi. Victoria's Secret'ın eski meleği Karolina Kurkova, Bodrum'da ev aldı. Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin eşi Carla Bruni de Bodrum'da tatil yaptı.




ALEXEY MILLER



CARLA BRUNİ



KAROLINA KURKOVA



BEZOS, 36 MİLYAR DOLAR ÖDEDİ

İŞTE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ
YATLARIN KİRASI
Flying Fox (haftalık kirası 2 milyon dolar)
Here Comes The Sun (3 aylık kirası 9 milyon euro),
Phoenix 2 (haftalık kirası 1 milyon dolar),
Savannah (haftalık 1 milyon euro),
Aquila (haftalık 950 bin euro).